Huidveroudering

Producten 1-8 van 21


Huidveroudering tegengaan?

Dermalogica gelooft niet in anti-aging producten, maar in het aanpakken van de veroorzakers van huidveroudering. Daarom focust Dermalogica zich op de drie biochemische processen die huidveroudering veroorzaken en op het vertragen van deze processen. Deze oplossingen zijn verwerkt in diverse producten uit diverse productlijnen van Dermalogica (zoals AGE smart®, PowerBright TRx, UltraCalming). Door gebruik van deze producten verminder je fijne lijntjes, rimpels en verlies aan elasticiteit en bereik je een stevige huid die er niet alleen gladder maar ook gezonder uitziet.

Anti-aging gezichtsverzorging

Op zoek naar een anti-aging crème of ander product dat rimpels en fijne lijntjes helpt te verminderen? Dermalogica biedt diverse producten die de celvernieuwing stimuleert, de huid verstevigt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

Waarom Dermalogica?

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Naast onderzoek en educatie onderscheidt Dermalogica zich vanwege de hoogwaardige ingrediënten en technologieën. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.