huidveroudering

Producten 1-8 van 29

Producten 1-8 van 29

Ga (voortijdige) huidveroudering tegen en verminder fijne lijntjes en rimpels

Heb je een last van (voortijdige) huidveroudering? De volgende producten van Dermalogica geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen. Je vindt hier serums, moisturizers en cleansers, crèmes, boosters en toners om tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging bij huidveroudering

Dermalogica gelooft in het aanpakken van de veroorzakers van huidveroudering. Daarom focust Dermalogica zich op de drie biochemische processen die huidveroudering veroorzaken en op het vertragen van deze processen. Deze oplossingen zijn verwerkt in diverse producten uit diverse productlijnen van Dermalogica (zoals AGE smart®PowerBright TRxUltraCalming). Door gebruik van deze producten verminder je fijne lijntjes, rimpels en verlies aan elasticiteit. Ga voor een stevige huid die er niet alleen gladder maar ook gezonder uitziet.

Op zoek naar een anti-aging crème of ander product dat rimpels en fijne lijntjes helpt te verminderen? Dermalogica biedt diverse producten die de celvernieuwing stimuleert, de huid verstevigt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

Wil je meer weten over het voorkomen en verminderen van huidveroudering? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw huid? Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel advies.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De verstevigende en stimulerende verzorgingsproducten voor de (voortijdige) verouderde huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol