Dermalogica
Dermalogica

  • professionele lifting van de huid
  • oplaadbare, draagbare unit voor thuisgebruik
  • echte microcurrent met Suzuki Sequencing

maak kennis met de bt-sculpt

Bio-Therapeutic, pionier op het gebied van microcurrent, komt met een revolutionaire nieuwe gezichtsmodelleringstechnologie die de ultieme huidfitness levert, met professionele lifting en versteviging in het gemak van een oplaadbare, draagbare unit voor thuisgebruik.

De K4iTEKTM technologie van het bt-sculpt zelfspannende sondesysteem luidt een nieuw tijdperk van resultaten in door met het gebruik van slechts één hand het optimale niveau van gezichtslifting te leveren. De onderste sondes hebben een uniek veersysteem dat precies de juiste hoeveelheid geassisteerde lift biedt voor een anatomisch geoptimaliseerde service.
Twee vooraf ingestelde gezichtsprogramma's zorgen voor een eenvoudige bediening. 

Echte microcurrent met Suzuki Sequencing optimaliseert golfvorm, outputniveaus en frequentie op elk energiepad voor precieze, gerichte resultaten zonder het risico van vermoeidheid van de huid of verslapping.

De bt-sculpt beschikt over dezelfde benadering met twee kanalen/vier energiebanen als onze bekroonde, professionele microcurrenttechnologieën, waardoor interferentie wordt gecreëerd voor superieure dekking en verbeterde energie van de huid.

BT-Sculpt before and after

productspecificaties:

Gewicht: 288,2 g 
Afmetingen: 175 mm L x 53 mm B x 55 mm H
2 standen: LIFT, HUID
Vermogensniveaus: 5
Behuizing: zinklegering
Waterbestendig: IPX5
Voeding: Oplaadbaar 3.7V 
Op maat gemaakt ontwerp en technologie door Bio-Therapeutic

Schrijf een review

  ik beveel dit product aan
Privacy Policy*

Op dit moment zijn er geen veelgestelde vragen.

Hoe te gebruiken

Het revolutionaire ontwerp van de bt-sculpt brengt ongelooflijke gezichtsversteviging en -lifting naar het thuisregime, en is gemakkelijk met één hand te gebruiken.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk deze video om te leren hoe je de bt-sculpt thuis kunt gebruiken.