onzuivere huid

Producten 1-8 van 24

Producten 1-8 van 24

Huidverzorging voor een onzuivere huid bij volwassenen

Ben je volwassen en heb je last van puistjes, mee-eters of andere onzuiverheden? Geen paniek! De volgende producten van Dermalogica geven jouw huid de huidverzorging die hij nodig heeft voor een zuivere, egale huid. Je kunt hier onder andere dagcremes, gezichtsreinigers, serums en gezichtsmaskers vinden die helpen om poriën te zuiveren, talg te reguleren en de huid te zuiveren voor een schone huid. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging tegen puistjes, mee-eters (onzuiverheden)

Wist je dat op elke leeftijd onzuiverheden zoals puisten, gerstekorrels en mee-eters kunnen voorkomen? Onzuiverheden komen voor bij tieners, jongvolwassenen en vrouwen als gevolg van hormonale veranderingen. Ook stress, een teveel aan talg, opeenhoping van dode huidcellen en erfelijke aanleg zijn factoren die kunnen bijdragen aan een onzuivere huid. Onze Clear Start™ lijn is geformuleerd voor de jongere huid, die gevoelig is voor onzuiverheden vanwege overtollig talg. Onze Active Clearing lijn is geformuleerd voor de volwassen huid, die gevoeliger is voor hormonale onzuiverheden, tragere celvernieuwing en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Klik op de producten voor meer informatie.

Wil je weten hoe je puistjes en mee-eters kunt behandelen en verminderen

Neem dan een kijkje op onze huidadvies blog. Op deze blogpagina delen onze huidexperts in verschillende blogs hun skincare tips en diepgaande informatie over de huid om jou te helpen bij het verkrijgen van jouw meest gezonde huid ooit!

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse

Weet jij welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse en kom erachter wat jouw huid nodig heeft zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. 


Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts ?

Kom dan langs bij één van onze Dermalogica huidexperts voor een gratis Face Mapping® huidanalyse. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De hydraterende en voedende verzorgingsproducten voor de droge of gedehydrateerde huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol