Onzuivere huid

Producten 1-8 van 16


Last van een onzuivere huid?

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem. Op elke leeftijd kunnen onzuiverheden optreden zoals puisten, gerstekorrels en mee-eters. Onzuiverheden komen voornamelijk voor bij tieners, jongvolwassenen en vrouwen als gevolg van hormonale veranderingen. Ook stress, een teveel aan talg, opeenhoping van dode huidcellen en erfelijke aanleg zijn factoren die kunnen bijdragen aan acne. Onze Clear Start™ lijn is geformuleerd voor de jongere huid, die gevoelig is voor onzuiverheden vanwege overtollig talg. Medibac Clearing™ is geformuleerd voor de volwassen huid, die gevoeliger is voor hormonale onzuiverheden, tragere celvernieuwing en post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Verzorging van de onzuivere huid

Om acne te voorkomen en behandelen is de juiste huidverzorging erg belangrijk: kies voor producten die de talgproductie helpen reguleren en de huid tegelijkertijd niet uitdrogen en zorg voor een goede reiniging van het gezicht. Behandel puistjes en acne met de verschillende huidverzorgingsproducten van Dermalogica.

Waarom Dermalogica?

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Naast onderzoek en educatie onderscheidt Dermalogica zich vanwege de hoogwaardige ingrediënten en technologieën. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.