droogte en dehydratatie

Producten 1-8 van 25

Producten 1-8 van 25

Last van een droge en/of vochtarme (gedehydrateerde) huid?

Indien je last hebt van een droge en/of vochtarme (gedehydrateerde) huid kunnen de volgende producten van dermalogica jouw huid de verzorging geven die hij nodig heeft. Je vindt hier onder andere voedende moisturizers, olierijke serums en milde cleansers die geen SLS, parabenen of alcohol bevatten. Vind een creme tegen een droge huid en laat je doffe, droge huid stralen en verminder fijne lijntjes! Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging voor de droge of vochtarme (gedehydrateerde) huid

Wist je dat er een groot verschil bestaat tussen een droge huid en een vochtarme huid? Een droge huid is een genetisch bepaald huidtype, dat een tekort heeft aan lipiden (talg) en te herkennen is aan een doffe uitstraling en een trekkerig gevoel na een wasbeurt. Een droge huid heeft behoefte aan olierijke producten zoals PreCleanse Balm en Phyto Replenish Oil. Een gedehydrateerde huid is een huidconditie waarbij de huid een tekort heeft aan vocht door externe factoren zoals omgevingsfactoren (milieuvervuiling), stress, weersomstandigheden etc. Een gedehydrateerde huid is te herkennen aan fijne lijntjes, schilfers en een trekkerig gevoel en heeft behoefte aan hydraterende producten zoals Skin Smoothing Cream en Multi-Active Toner.

Wil je meer weten over het verzorgen van een droge of gedehydrateerde huid?

Neem dan een kijkje op onze huidadvies blog. Op deze blogpagina delen onze huidexperts in verschillende blogs hun skincare tips en diepgaande informatie over de huid om jou te helpen bij het verkrijgen van jouw meest gezonde huid ooit!

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse

Weet jij welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse en kom erachter wat jouw huid nodig heeft zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. 


Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts ?

Kom dan langs bij één van onze Dermalogica huidexperts voor een gratis Face Mapping® huidanalyse. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De hydraterende en voedende verzorgingsproducten voor de droge of gedehydrateerde huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol