Droogte en Dehydratatie

Producten 1-8 van 31


Last van een droge of vochtarme huid?

Er bestaat een groot verschil tussen een droge huid en een vochtarme huid. Een droge huid (huidtype) is genetisch bepaald en heeft een tekort aan vet (talg). Een droge huid is te herkennen aan een doffe uitstraling en voelt direct trekkerig aan na een wasbeurt en heeft behoefte aan olierijke producten. Een gedehydrateerde huid (huidconditie) heeft een tekort aan vocht en kan ontstaan door externe factoren zoals omgevingsfactoren (milieuvervuiling), stress, weersomstandigheden etc. Een gedehydrateerde huid is voornamelijk te herkennen aan fijne lijntjes, schilfers en een trekkerig gevoel en heeft behoefte aan hydraterende producten. Je kunt de huid hydrateren door het aanbrengen van huidverzorgingsproducten, het dagelijks drinken van voldoende water en gezonde voeding. 

Gezichtsverzorging voor de droge of gedehydrateerde huid

Dermalogica heeft diverse producten in het assortiment die de droge of vochtarme huid optimaal hydrateren en verzorgen waaronder vocht inbrengende moisturizers, toners, serums en boosters die de droge huid hydrateren en fijne (droogte)lijntjes helpen te verminderen.

Waarom Dermalogica?

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Naast onderzoek en educatie onderscheidt Dermalogica zich vanwege de hoogwaardige ingrediënten en technologieën. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.