pigmentvlekken

Producten 1-8 van 19

Producten 1-8 van 19

Hoe ontstaan pigmentvlekken (hyperpigmentatie)

Heb je een last van pigmentvlekken? De volgende producten van Dermalogica geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft. Je vindt hier producten die de strijd aangaan met hyperpigmentatie en deze (donkere) pigmentvlekken of ouderdomsvlekken verminderen. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging bij pigmentvlekken (hyperpigmentatie)

Waardoor ontstaan pigmentvlekken (hyperpigmentatie)? Dit komt door onregelmatige productie van melanine (het bruine of roodachtige pigment in de huid). Bepaalde triggers – met name blootstelling aan de zon zonder spf bescherming – veroorzaakt deze onregelmatige productie, die leidt tot kleur-ophopingen aan het huidoppervlak. Andere oorzaken zijn hormonale factoren en post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) veroorzaakt door wondjes of littekens. Hormonale hyperpigmentatie en PIH worden beide versterkt door blootstelling aan de zon. In tegenstelling tot sproeten, zal hyperpigmentatie in de winter niet vervagen en wordt het zichtbaarder naarmate we ouder worden.

Draag dagelijks zonbescherming met spf om zonschade te voorkomen en zet het krachtige antioxidant Vitamine C in om de strijd tegen pigmentvlekken aan te gaan. De producten in Dermalogica's PowerBright TRx lijn focussen zich specifiek op het behandelen van hyperpigmentatie en pigmentvlekken door de huid te verhelderen, te egaliseren en te beschermen tegen huidverkleuringen. Deze producten bevatten krachtige ingrediënten zoals Oligopeptides, Vitamine C, Witte Thee en Glucosamine. 

Wil je meer weten over pigmentschade? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies over jouw pigmentschade? Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel huidadvies.

Waarom Dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De verhelderende en beschermende verzorgingsproducten voor de huid met pigmentschade komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol