• onze huidexperts zijn weer open.
    vind hier een salon bij jou in de buurt
  • een gezonde huid begint met kennis
    doe de face mapping huidanalyse
  • gratis verzending +
    3 gratis samples
  •  
Dermalogica
Dermalogica

Clear Start

hey. we're clear start.

Een merk gecreëerd door de professionele huidexperts van Dermalogica. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van puistjes, mee-eters en glans om jou te helpen jouw gezondste huid te behalen. Onze formules zijn klinisch bewezen, technologie gedreven en ontworpen om de huid te verzorgen (en de huid barrière niet te strippen).

real people, real results.

clear_start_huidverzorging_tiener_meisje
clear_start_huidverzorging_tiener_man
clear_start_huidverzorging_tiener_meisje_2
web_icons_large_clear_start_100

begrijp wat jouw huid nodig heeft

Vind jouw gepersonaliseerde skincare routine met de Clear Start Skin Quiz. We kijken samen naar jouw huid en jouw voornaamste huidproblemen. Vervolgens bieden we je een routine waarmee jij jouw meest gezond huid kan behalen.

real science. real skin.

Wij geloven in effectieve, non-toxic, vegan en dierproefvrije huidverzorging. Onze formules zijn klinisch bewezen, technologiegedreven en ontworpen om je huid te verzorgen (niet om je huidbarrière te strippen). Al onze formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, lanoline, s.d. alcohol en microplastics.

bye bye breakouts, hello clear skin.

We zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat de gezondheid van de huid belangrijker is dan "beauty", en daarom staan we ook stevig achter skin positivity en acceptatie van de huid (herhaal na ons - echte huid is mooi). Meer informatie hoe je een gezonde huid kunt behalen, vind je in onze blogs.

nieuw! cooling aqua jelly

Meet your oily skin's new bff!  Onze nieuwste innovatie hydrateert de vette huid en zorgt voor een healthy glow, zonder de huid te laten glanzen. Cooling Aqua Jelly is een verfrissende jelly moisturizer die overtollig olie reguleert en de huidstructuur verfijnt. Met ingrediënten als Blauwe boerenwormkruid-bloemolie en bosbessenextract die helpen de  huid te kalmeren en te verzachten.

shop clear start.

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met je Clear Start reis en ontvang
de nieuwste Clear Start producten & tips rechtstreeks in je inbox.