10 redenen om een Dermalogica gezichtsbehandeling te boeken

10 redenen om vandaag nog een Dermalogica behandeling te boeken

_________ highlights _________

• Gepersonaliseerd behandelingen, iedere keer opnieuw afgestemd op de huidbehoefte op dat moment 
• Ontvang gepersonaliseerd huidadvies voor thuis zodat je weet hoe je thuis zelf je huid kunt verzorgen 

• Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat telt! •


Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij de jarenlange expertise van onze Dermalogica huidexperts en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij jouw huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid. Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Door middel van een grondige Face Mapping® huidanalyse voorafgaand aan de behandeling, kan deze altijd worden aangepast aan jouw huidbehoefte op dat moment en kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat telt!

Ontdek hieronder 10 redenen waarom je vandaag nog een Dermalogica gezichtsbehandeling zou moeten boeken:

  1. Voorafgaand aan jouw behandeling wordt zone voor zone naar jouw huid gekeken door middel van een Face Mapping® huidanalyse. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Op deze manier kan een Dermalogica huidexpert (schoonheidsspecialiste) jouw huid precies geven wat het op dat moment nodig heeft om zo gezond en mooi mogelijk te zijn. 
  2. Dermalogica gebruikt geen verstoppende en uitdrogende ingrediënten, zoals minerale oliën, zeep, kunstmatige geur- en kleurstoffen en gedenatureerde alcohol. Daarnaast is Dermalogica dierproefvrij en zijn veel van onze producten ook vegan.  
  3. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van zeer geavanceerde Dermalogica Professional producten die krachtige, hoogwaardige ingrediënten bevatten om het gewenste resultaat te behalen. Deze Professional producten mogen alleen worden gebruikt door schoonheidsspecialisten die het Dermalogica opleidingsprogramma hebben gevolgd. Dit programma, ook wel het Expert Programma, bevat trainingen op hoog niveau zodat onze huidexperts altijd up-to-date blijven! Zo ben je dus altijd in goede handen!
  4. Dermalogica’s nieuwe Pro Power Peel is de meest krachtige chemische peeling die huidverbetering biedt op het hoogste niveau. Deze krachtige en snelle chemische peeling geeft onze Dermalogica huidexperts de mogelijkheid om jouw huid een unieke professionele peeling aan te bieden en daarbij de gezondheid van de huid te ondersteunen. Zo kunnen zij het hoogst haalbare resultaat kunnen krijgen, zonder daarbij jouw huid tot het uiterste te pushen.
  5. Dermalogica biedt de mogelijkheid tot kuurprogramma’s om een optimaal resultaat te garanderen. Ideaal voor uitdagende huidcondities of gewenst huidresultaat binnen een bepaalde termijn.
  6. Tijdens een ProSkin 30 of 60 behandeling wordt de behandeling volledig gepersonaliseerd. Of je nu onzuiverheden zoals acne, puistjes of mee-eters wilt behandelen of rimpels en fijne lijntjes wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Iedere ProSkin behandeling wordt opgedeeld in modules van 10 minuten. Zo wordt de ProSkin 30 opgedeeld in 3 modules van ieder 10 minuten en wordt een ProSkin 60 behandeling opgedeeld in 6 modules van ieder 10 minuten waarin wordt gewerkt aan jouw huiddoelen. Daarnaast kan (optioneel) apparatuur van Bio-Therapeutic worden ingezet om bijvoorbeeld ingrediënten dieper te laten inwerken of een microdermabrasie uit te voeren.
  7. Je krijgt tijdens je behandeling de keuze uit verschillende Touch Therapy massages, waarbij door middel van onder andere een gezichtsmassage wordt gezorgd voor stressvermindering door middel van aromatherapie en acupressuur. 
  8. Het gewenste resultaat wordt bereikt door een combinatie van hoogwaardige producten en de kennis van onze Dermalogica huidexperts (schoonheidsspecialisten). 
  9. Aan de Dermalogica Skin Bar® kun je ervaren welke producten er zijn en hoe deze ruiken en voelen. Ook kun je direct ervaren wat de producten voor jouw huid kunnen betekenen. 
  10. Aan het einde van iedere behandeling krijg je een professioneel huidadvies op maat, samengevat in een Skin Fitness Plan, zodat je weet hoe je jouw huid thuis het beste kunt behandelen.

Boek jouw behandeling vandaag nog!

Vind een huidexpert bij jou in de buurt via de storelocator. 

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping huidanalyse

Ontdek wat jouw beste match is aan de hand van een gratis Face Mapping huidanalyse. Aan de hand van een deze digitale huidanalyse kun je bepalen wat iedere zone van jouw huid nodig heeft en welk product hierbij past.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.