Dermalogica
Dermalogica
skin care that works

een skin care routine - het hoeft niet moeilijk te zijn 

Maar we kunnen ons voorstellen dat je door de grote keuze aan cleansers (reinigers), moisturizers (dagcrèmes) en serums, niet meer wat wat je moet kiezen. Daarnaast verschilt de mannelijke huid op meerdere punten van de vrouwelijke huid. Het testosterongehalte bij de man zorgt ervoor dat de huid zo'n 25% dikker is. Ook produceert de mannelijke huid gemiddeld meer talg dan de vrouwelijke huid. Het is daarom niet vreemd dat huidverzorging voor de man anders is dan de huidverzorging voor de vrouw. Om je op weg te helpen hebben we, speciaal voor de man, 3 verschillende pakketten samengesteld die jou een start geven in een goede basis voor jouw skin care routine.  

Awaken_Peptide_Eye_Gel

speciaal voor vaderdag

Geef je vader (of jezelf!) dit jaar een gezonde huid cadeau. Om je hierbij te helpen heeft Dermalogica 3 sets samengesteld op basis van huidtype. Daarnaast ontvang je nu een Awaken Peptide Eye Gel miniatuur cadeau bij aankoop van één van the Skin Basics sets*.

the oily skin

Heb jij een vette huid? Dan is is dit pakket geschikt voor jou. Active Clay Cleanser reinigt de huid tot diep in de poriën. De tweede stap is Active Moist: een moisturizer die de huid hydrateert. Denk je nu: een vette huid heeft geen extra hydratie nodig? Dan heb je het mis! Door het gebruik van deze twee producten wordt het microbioom van de huid terug in balans gebracht en wordt talg gereguleerd. 


dermalogica the balanced skin

the balanced skin

Dit pakket is samengesteld voor mannen met een gecombineerde huid. Special Cleansing Gel is onze nr. #1 cleanser: zeepvrij, parfumvrij en heeft een schuimende textuur die vuil van de huid verwijdert. Skin Smoothing Cream geeft de huid tot 48u lang hydratatie door de Active HydraMesh Technology™.

the dry skin 

Heb je een droge huid en kan je huid wel wat meer hydratatie gebruiken? Intensive Moisture Cleanser is een lichte crème cleanser die de huid schoonmaakt en hydrateert. Combineer met Intensive Moisture Balance voor een intense krachtpatser en zag maar dag tegen jouw droge huid. 

dermalogica dry skin essentials
scheren

shave it (or not)!

Hoe vaak scheer je jezelf en wanneer? De manier waarop de huid geschoren wordt is wel degelijk van invloed op bijvoorbeeld ingegroeide haartjes, irritaties, schraalheid of jeuk. In onze blog vertellen we je meer over het effect en de verzorging van een geschoren huid. Heb juist een baard? Ook dan is het belangrijk om je verzorgingsproducten eens onder de loep te leggen. 

dermalogica streeft naar een gezonde huid

Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken op de huid en kunnen irritaties veroorzaken. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen door onderzoek dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. 

dermalogica icons
dermalogica facemapping

facemapping huidanalyse

Weet je niet welk huidtype je hebt en dus niet welk pakket het beste bij jouw huid past? Doe dan onze digitale huidanalyse en ontvang binnen 5 minuten een personaliseerd huidadvies.

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met jouw dermalogica skin care journey en ontvang de nieuwste product innovaties & tips rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief ontvang 10% korting op je eerste bestelling.*