Dermalogica
Dermalogica

skin care just got smarter

smart response serum

Detecteert verstoring van de barrière functie,  versterkt de huidbarrière en verbetert de vochtbalans.

Detecteert verzwakte collageen vezels, verbetert hun conditie en verstevigt de huidstructuur voor het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Detecteert een toename van de melanine productie en normaliseert deze voor een meer egale en heldere huid.

Detecteert de inflammatierespons, neutraliseert vrije radicalen die roodheid en gevoeligheid veroorzaken en kalmeert de huid.

nieuw! smart response serum

next-gen smart serum dat de huid geeft wat zij nodig heeft wanneer zij het nodig heeft

Onze huid verandert continu. Niet alleen met de wisselingen van de seizoenen, maar van dag tot dag. Dit kan samenhangen met het weer, ons dieet, stress en nog aan een aantal andere factoren. Smart Response Serum reageert op deze veranderingen nog voor dat het voor jou zichtbaar is. Smart Response Serum is in staat om de huid te geven wat zij nodig heeft, wanneer zij het nodig heeft.

micromanaged de behoefte van jouw huid

maak kennis met ons meest geavanceerde serum ooit

Jouw huid communiceert met jou zonder dat je altijd door hebt wat er wordt gezegd. Dankzij technologie zijn we in staat om ons leven te stroomlijnen, maar onze skin care routines zijn steeds complexer & niet perse slimmer geworden. We maken dagelijks gebruik van smart technologie en het wordt tijd dat we hetzelfde verwachten van onze skincare producten.


smart response technologie

SmartResponse Technology - een revolutionaire combinatie van vier doelgerichte actieve ingrediënten- helpt om beschadiging van de huid te stoppen voordat het start. Vier slimme activators hydrateren, verhelderen, verzachten en verminderen fijne lijntjes en rimpels waar de huid aangeeft dat nodig te hebben. Hiermee detecteert en micromanaget Smart Response Serum de behoefte van jouw huid, zodat jij dat niet hoeft te doen.

ontdek de ingrediënten

Galluszuur van Japanse Cornelia Cherry, detecteert de ontstekingsreactie van de huid en activeert om te helpen kalmeren en roodheid te verminderen

Mannose-6-fosfaat, detecteert zwakte van collageen, wat kan leiden tot fijne lijntjes en rimpels - reageert op de eerste tekenen van zichtbare huidveroudering om de huid gladder en steviger te maken.

 

smart response serum ingredienten

Gehydrolyseerd tarwemeel, rijk aan arbinoxylo-oligosachariden, wordt geactiveerd wanneer het te veel van een sleutelenzym detecteert, dat betrokken is bij de productie van melanine, en reageert vervolgens door de huid te verhelderen en donkere vlekjes te verminderen.

Oligosacchariden van gehydrolyseerd bèta-glucaan, bereiken zelfs de kleinste scheurtjes in de lipide barrière van de huid en reageren vervolgens waar uitdroging wordt detecteert - waardoor de huid een optimaal hydratatieniveau behoudt.

banner_trybeforeyoubuy

try before you buy

Bestel Smart Response Serum en ontvang een gratis sample. Bevalt het product toch niet helemaal? Dan mag je het serum in de ongeopende verpakking retourneren*. Klik hier voor de voorwaarden.

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met jouw dermalogica skin care journey en ontvang de nieuwste product innovaties & tips rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief ontvang 10% korting op je eerste bestelling.*