Dermalogica
Dermalogica

onze formules

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde huid voor iedereen. Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt.

Een gezonde huid staat voorop

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

dermalogica hydro masque exfoliant
dermalogica krachtige formules

Hoogwaardige ingrediënten

Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken op de huid en kunnen irritaties veroorzaken. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen door onderzoek dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. Dat bewijs wordt niet alleen geleverd door jarenlang onderzoek, maar ook door ruim 100.000 schoonheidsspecialisten die wereldwijd effectief met de producten van Dermalogica werken.

GANGBARE, UITDROGENDE INGREDIËNTEN

INGREDIËNTEN DIE DERMALOGICA GEBRUIKT

dermalogica vrij van parfum

Formules

Al onze formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen (parfumvrij), minerale oliën, lanoline en S.D. alcohol.

dermalogica vegan producten

Vegan

99% van onze producten zijn vegan (op MultiVitamin Power Serum) na.

dermalogica glutenvrij

Glutenvrij

Alle Dermalogica formules zijn glutenvrij en kunnen worden gebruikt door mensen die glutenintolerant zijn en coeliakie hebben.

dermalogica vrij van parabenen

Parabenen Vrij

We hebben actief onze producten geherformuleerd om deze allemaal parabeenvrij te maken.

dermalogica dierproefvrij

Dierproefvrij

Wij zijn trots op onze dierproefvrije geschiedenis. We worden officieel erkend door PETA en Leaping Bunny als dierproefvrije organisatie.

Slimme product verpakking

Is het je al opgevallen dat de producten van Dermalogica nooit in een potje zitten? Dat is niet zonder reden! Iedere keer dat je een potje opendraait, komt er lucht (en dus zuurstof) bij de crème. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen in het product sterk in kracht afnemen. Bovendien komen er iedere keer dat je de crème gebruikt bacteriën vrij, doordat je met je vingers in het potje crème gaat. Dermalogica verpakt haar producten daarom altijd in een tube of pompsysteem. 

duurzame verpakkingen

Onze inzet voor duurzaamheid

Dermalogica is al sinds de oprichting in 1986 ”clean” en herdefinieerde de skincare wereld door  de ingrediënten die we niet in onze producten verwerken. Vandaag de dag zetten we deze missie voort en selecteren wij enkel de ingrediënten die de gezondheid van de huid ondersteunen. Alle Dermalogica producten zijn vrij van de gangbare irriterende stoffen waaronder kunstmatige geur- en kleurstoffen, lanoline, SD alcohol en formaldehyde, daarnaast zijn alle dermalogica producten glutenvrij.

Wij zijn trots op onze dierproefvrije geschiedenis. We worden officieel erkend door PETA en Leaping Bunny. Wij werken naar een compleet vegan assortiment met enkel nog 1 product die hiervoor op de renovatie lijst staat voor 2023. Al onze nieuwe innovaties zijn al vegan.


Duurzaamheidsdoelstellingen 2025:

  • 90% van onze ingrediënten zullen van duurzame oorsprong zijn*.
  • 100% van onze tubes, flessen en dozen zullen worden ontworpen om te worden hergebruikt, gerecycled en/of gecomposteerd.
  • Het meeste plastic in onze verpakkingen zal afkomstig zijn van gerecycled materiaal of plantaardig materiaal**.
  • We werken voornamelijk samen met leveranciers die hun koolstofvoetafdruk controleren en beheren***

Clear Start zal ook voldoen aan of beter zijn dan deze Healthy Skin, Healthy Planet doelstellingen tegen 2025.

*90% van onze ingrediënten, in massa, zullen duurzaam worden verklaard door certificering en/of andere ondersteunende gegevens. Voor ingrediënten die nog niet gecertificeerd zijn, streven we naar secundaire documentatie waaruit blijkt dat ze duurzaam zijn.

**51% of meer van het verpakkingsplastic (in massa) zal bestaan uit gerecycled plastic of plantaardig materiaal.

dermalogica flagship store
dermalogica flagship store

Made in the USA

Dermalogica's producten worden vervaardigd in Californië, waar 's werelds sterkste milieu en consumenten bescherming wordt gewaarborgd. Onze formules worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele huidexperts werken. Het bedrijf is inmiddels van een eenvoudige kleine ruimte in Marina del Rey (Californië) uitgegroeid tot een complex van 145.000 m² in Los Angeles, en heeft nu in ruim 80 landen eigen vestigingen.
ons verhaal

1986: hoe het ooit begon

Dermalogica ® ontketende een revolutie in de huidverzorgingsindustrie toen oprichtster Jane Wurwand in 1986 producten op de markt bracht met haar innovatieve formules.

Vind een Dermalogica huidexpert

Kom langs bij een Dermalogica huidexpert voor een gratis Facemapping huidanalyse en ontvang gepersonaliseerd productadvies.

Face Mapping®

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse en ontvang passend productadvies, afgestemd op jouw huidtype.

Dermalogica duurzaamheid

Voor professionals

Hoogwaardige educatie, innovatieve (professionele) producten en behandelingen en meer.. het geheime wapen voor in jouw salon!