Dermalogica
Dermalogica

advance skin's hydration cycle 

nieuw! circular hydration serum

hydrateert de huid 10+ uur en voorkomt toekomstige dehydratatie

Onze huid heeft constante hydratatie nodig om gezond te blijven. We stellen onze huid dagelijks bloot aan verschillende factoren die dehydratatie kunnen veroorzaken. Denk aan het snel veranderende klimaat en een drukke levensstijl. Hierdoor heeft de huid behoefte aan huidverzorging die diep en langdurig hydrateert. 

Circular Hydration Serum biedt de huid precies wat het nodig heeft; het hydrateert de huid direct en herstelt de vochtbalans van binnenuit, terwijl het de huid beschermt tegen toekomstige dehydratatie. Maak kennis met Dermalogica's nieuwste innovatie en dompel je huid onder in hydratatie.  

hoe dehydratatie ontstaat

Dehydratatie ontstaat wanneer de huid vocht verliest. Dit kan komen door bijvoorbeeld een aangetaste huidbarrière, omgevingsfactoren of te weinig drinken. Om dit proces tegen te gaan is het belangrijk om de extra hydratatie te bieden en deze hydratatie vast te houden. Circular Hydration Serum beschermt tegen dehydratatie door de huid te ondersteunen van binnenuit. In onze blog lees je meer over dehydratatie en wat je hiertegen kan doen

ontdek de ingrediënten

Circular Hydration Serum bestaat uit een combinatie van krachtige ingrediënten om de huid te hydrateren en hydratatie te behouden. Dankzij de nieuwste technologieën ondersteunt Circular Hydration Serum de hydratatiecyclus van de huid en wordt toekomstige dehydratatie voorkomen.

Polyglutamine zuur verkregen van gefermenteerde Soja legt een hydraterende laag op de huid vult de waterreserves aan van binnenuit.

Hyaluronzuur en organisch Silicium zorgen voor diepe hydratatie en een soepele huid.

Een mix van hydraterende Aminozuren trekt water aan en helpt de huid water vast te houden.

Gehydrolyseerde Rijst Proteïnen versterken de huidbarrière.

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met jouw dermalogica skin care journey en ontvang de nieuwste product innovaties & tips rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief ontvang 10% korting op je eerste bestelling.*