Veelgestelde vragen

Producten

Hoe snel zie je resultaat na gebruik van producten van Dermalogica?
Sommige mensen zien al resultaat na de eerste keer dat ze producten gebruiken en bij anderen duurt het wat langer. Wel merken velen dat hun huid direct anders aanvoelt: schoon, zacht, gehydrateerd en vooral gezonder.
Wanneer je specifieke huidzorgen wilt behandelen (zoals vroegtijdige veroudering, onzuiverheden of hyperpigmentatie), zijn resultaten vaak niet direct zichtbaar. De gezondheid van de huid zal echter wel verbeteren als je het advies van je huidexpert opvolgt en de producten gebruikt die zijn geadviseerd naar aanleiding van je Face Mapping huidanalyse.

Wat zijn de langetermijneffecten van het gebruik van producten van Dermalogica?
Daar kunnen we duidelijk over zijn: een gezonde huid. Dermalogica gebruikt uitsluitend ingrediënten die een bewezen positief effect hebben op de huid. Zo vermijden we ingrediënten als lanoline, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Daarnaast zal je huidbehoefte constant veranderen (ouder worden, temperatuurschommelingen etc). Jouw Dermalogica huidexpert helpt je bij het krijgen en behouden van een gezonde huid. Want een gezonde huid is de voorwaarde voor een stralende huid!

Waarom heb ik een professionele huidexpert nodig?
Voor dezelfde reden als dat een dokter en tandarts nodig zijn: regelmatige check-ups zijn nodig voor een betere gezondheid! Je huid is een levend orgaan (je grootste orgaan zelfs!) dat zichzelf dagelijks moet beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, temperatuurschommelingen en UV-stralen. Je huid helpt je te beschermen tegen deze schadelijke invloeden en vormt een natuurlijk schild. Dus waarom zou je veel tijd besteden aan haar en nagels, terwijl die delen van je lichaam niet eens leven? Jouw huid heeft aandacht nodig van een professionele huidexpert om in optimale conditie te komen en te blijven. Dermalogica’s huidexperts behoren tot de beste in hun vakgebied dankzij de intensieve trainingen die zij volgen en de certificaten die ze daarvoor moeten behalen. Zij zijn getraind in het geven van het beste product- en behandeladvies, het analyseren van je huid (Face Mapping) en hebben antwoord op jouw huidgerelateerde vragen. Bezoek daarom een huidexpert en ontdek jouw meest gezonde huid ooit!

Waar worden de producten van Dermalogica gemaakt?
In Los Angeles (Californië) bevindt zich een groot laboratorium en onderzoekscentrum waar producten worden ontwikkeld, gefabriceerd en getest. Vanuit daar wordt Dermalogica verspreid onder distributeurs wereldwijd.

Worden Dermalogica’s producten op dieren getest?
Nee, Dermalogica’s producten zijn volledig dierproefvrij. Ze zijn nooit op dieren getest en zullen ook nooit op dieren getest worden. Het testen van Dermalogica’s producten gebeurt altijd op menselijke testteams.

Waarom worden Dermalogica’s producten nooit in potjes verpakt?
Iedere keer dat je een potje opendraait komt er zuurstof (en dus lucht) bij een crème. Dit zorgt ervoor dat de werkzame ingrediënten in het product in kracht afnemen. Bovendien komen er bacteriën vrij als je vingers in contact komen met de crème. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen, verpakt Dermalogica haar producten daarom altijd in een tube of pompsysteem.

Hoeveel producten heeft Dermalogica in haar assortiment?
Dermalogica heeft zo’n 100 retail producten en zo’n 65 professional producten in haar assortiment. De retail producten zijn geschikt voor thuisgebruik en de professional producten worden door Dermalogica’s huidexperts gebruikt tijdens treatments in de salon.

Hoe vaak lanceert Dermalogica nieuwe producten?
Dermalogica lanceert ieder jaar een aantal retailproducten en een aantal professional producten. Dermalogica is pionier in de branche wat betreft innovatieve, krachtige ingrediëntenformules en heeft al diverse patenten op haar naam staan.

Educatie

Hoe word ik een Dermalogica huidexpert?
Ben je (schoonheids)specialist en wil je graag met Dermalogica gaan werken? Dermalogica hecht veel waarde aan kennis en kwaliteit. Daarom moet je eerst een aantal trainingen hebben gevolgd van Dermalogica’s opleidingsprogramma, alvorens met Dermalogica’s producten te mogen werken. Deze trainingen zijn kosteloos en worden gegeven op ons hoofdkantoor te Breda. Wil je graag bij de Dermalogica ‘tribe’ horen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via info@dermalogica.nl of via +31 (0)76 564 2000.

Wat is Dermalogica’s Expert Programma?
Dermalogica’s opleidingsprogramma wordt ook wel Dermalogica’s Expert Programma genoemd. Iedere schoonheidsspecialist die met Dermalogica werkt neemt deel aan dit programma. Alle trainingen zijn kosteloos en er worden 3 kennisniveaus onderscheiden: Certified, Specialist en Expert. Naarmate meer trainingen succesvol worden afgerond bereik je een steeds hoger niveau, met Expert als hoogst mogelijke status.

Wat is een Dermalogica Expert?
Een Dermalogica Expert heeft het complete opleidingsprogramma van Dermalogica doorlopen en heef de hoogst mogelijke status van Dermalogica’s trainingen bereikt. Daarnaast heeft een Expert het eindexamen, dat bestaat uit theorie en praktijk, succesvol afgerond. Je mag van een Expert dus de beste adviezen en de hoogste kwaliteit behandelingen verwachten!

Concepten

Wat is een Face Mapping?
Face Mapping is een door Dermalogica ontwikkelde huidanalyse. Bij een Face Mapping wordt de huid opgedeeld in 6 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen. Een Face Mapping is gratis, duurt ongeveer 10 minuten en wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica huidexperts.

Wat doet een huidexpert met de resultaten van de Face Mapping?
Een Dermalogica huidexpert gebruikt het zogenaamde Skin Fitness Plan om de resultaten van de Face Mapping huidanalyse te noteren. Dit plan maakt jouw huidconditie visueel, en vergroot het inzicht in je huidconditie(s) en behoefte(n). Daarnaast bevat dit plan een product- en behandeladvies.

Hoe vaak zou je een Face Mapping huidanalyse moeten ondergaan?
Dermalogica raadt aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte! Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een lichtere textuur te gebruiken dan in de winter. Ook kan het gebruik van een serum of masker nodig zijn om je huid voldoende te hydrateren gedurende bepaalde periodes van het jaar.

Wat is FaceFit?
FaceFit is een 10-minuten behandeling gericht op een bepaalde huidconditie of product. Bij deze treatment wordt o.a. gebruik gemaakt van professional-only producten en/of apparatuur. Het is de ideale treatment voor een snelle boost van de huid, of om kennis te maken met een nieuw product!

Wat is Skin Bar?
Een Skin Bar is een plek in de salon die is ingericht om klanten een optimale productervaring te geven. Onder begeleiding van een huidexpert kunnen klanten aan deze ‘bar’ hun huidvragen stellen en Dermalogica’s producten ervaren op hun eigen huid. De huidexpert deelt gedurende de Skin Bar kennis en tips over de producten en het verzorgen van de huid.

Wat is ProSkin?
ProSkin is de naam voor Dermalogica’s 30 en 60-minuten behandelingen (ProSkin30 en ProSkin60). Deze behandelingen worden volledig gepersonaliseerd, zodat je er zeker van bent dat je een behandeling ontvangt die effectief is voor jouw huid.

Wat is ProSkin30?
ProSkin30 is een 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen of huidveroudering wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen en indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Wat is ProSkin60?
ProSkin60 is een uitgebreide 60-minuten behandeling gericht op maximale huidverbetering. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de huidbehoefte en wensen die blijken je Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt apparatuur ingezet.

Wat is het verschil tussen ProSkin en ProSkin Expert Active?
Een ProSkin behandeling kan worden uitgevoerd door alle Dermalogica huidexperts. Een ProSkin Expert Active behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica Experts. Dit zijn Dermalogica’s hoogstopgeleide en best getrainde huidexperts, waarvan je dus de beste behandelingen mag verwachten. Tijdens Expert Active behandelingen wordt Dermalogica’s meest intensieve peeling ingezet. Je ervaart maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Verkooppunten/stores/prijzen 

Waar is Dermalogica te koop?
Dermalogica’s producten zijn te koop bij de aangesloten salons (zie www.dermalogica.nl/dealerlocator), in Dermalogica’s eigen winkels en uiteraard is Dermalogica ook online verkrijgbaar. 

Waar bevinden zich Dermalogica’s eigen winkels?
Dermalogica heeft 3 concept stores verspreid over Nederland en België (in Antwerpen, Gent en Maastricht). Daarnaast is Dermalogica te vinden in de Bijenkorf counters te Amsterdam, Amstelveen, Maastricht en Rotterdam. In deze stores zijn uitsluitend Experts werkzaam, dus ben je verzekerd van de beste service en adviezen.

Waar kan ik een Dermalogica huidexpert vinden?
Kijk op onze website voor een huidexpert bij jou in de buurt: https://www.dermalogica.nl/dealerlocator/

Waar kan ik een Dermalogica Expert vinden?
Kijk op onze website voor een Expert bij jou in de buurt: https://www.dermalogica.nl/dealerlocator/. Salons met een of meerdere Experts hebben een Expert logo achter hun naam staan.

Wat kost een Dermalogica behandeling?
Dat hangt af van de duur van de behandeling (bijvoorbeeld 10, 30, 60 of 90 minuten), van het type behandeling (intensieve peeling of reguliere behandeling) en van de specialist die je behandelt (ervaring en opleidingsniveau). Dermalogica’s behandelingen zijn al verkrijgbaar vanaf €10.

Ik heb mijn Dermalogica product niet bij jullie webshop gekocht, maar ik heb wel een klacht, kan ik dan bij jullie terecht?

Dermalogica Benelux zet zich elke dag in om de kwaliteit en veiligheid van onze producten zo goed mogelijk te kunnen garanderen. Hiervoor stellen wij hoge eisen aan het vervoer en het bewaren van onze producten en bieden wij uitgebreide service. Dit verlangen wij ook van onze officiële verkooppartners. Heb je een product gekocht bij één van onze officiële verkooppartners, dan kun je altijd bij hen terecht. Zij zijn verplicht om dezelfde kwaliteitsgarantie en service te bieden als Dermalogica. Let op, heb je jouw product aangekocht bij één van de onderstaande webshops dan kunnen wij je helaas niet helpen. Het gaat hier om niet-geregistreerde Dermalogica accounts. Zodoende hebben wij geen zicht op de echtheid of herkomst van deze producten, hun kwaliteit, vervaldatum en op de geboden service:

  • For All Beauty
  • Wehkamp