soin des lèvres

Impossible de trouver des produits correspondants à votre sélection.

Lipverzorging

Als een van de meest gebruikte delen van je gezicht is je mond een van de eerste gebieden waar tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Zodra de eerste tekenen van huidveroudering rondom de mond zichtbaar worden gaan veel consumenten op zoek naar manieren om de volumineuze lippen uit hun jeugd terug te krijgen. Make-up blijft vaak in de liplijntjes zitten waardoor deze juist meer opvallen en kostbare injecties en fillers geven vaak een onnatuurlijk uitziend resultaat. De lipbehandelingen van Dermalogica helpen je om de strijd aan te gaan met lijntjes rondom de mond. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica lipverzorging voor iedere mond

Dermalogica’s lipverzorging helpt bij het herstellen van het volume, hydrateert en verbetert de elasticiteit zodat lijntjes en rimpels zichtbaar zullen verminderen. Met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten ben je ervan verzekerd dat jouw lippen optimaal verzorgd worden.

Heb je behoefte aan een persoonlijk huidadvies? Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel advies.

Waarom verzorging voor je lippen bij Dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Onze lipverzorging komt voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.