Dermalogica
Dermalogica

limited edition pakketten, passend voor iedereen.

Een gezonde huid is meer dan de producten die we maken of treatments die we geven. Een echte gezonde huid heeft een holistische aanpak en wordt gedreven door menselijke connectie en de duizenden huidexperts die 365 dagen per jaar een persoonlijke connectie maken met hun klanten. Dit jaar koesteren we menselijke connectie en geven we een gezonde huid cadeau - aan vrienden, familie en jezelf. 

the cleanse and glow set

Onze best-selling holiday set is terug: geniet van een ultra schoon gevoel door onze Dermalogica Double Cleanse techniek i.c.m. onze #1 poeder exfoliant

Voor €109 t.w.v. €161

the brighter skin set

Ervaar jouw meest heldere huid: deze complete BioLumin-C routine werkt tot 3x krachtiger op verheldering van de huid van het gezicht en rond de ogen. 

Voor €169 t.w.v. €238

the glowing skin set

Begin elke dag met een stralende huid. Deze set combineert onze verhelderende cleanser met een limited-edition formaat van onze #1 poeder exfoliant.

Voor €65 t.w.v. €76,30

the dynamic firm + protect set

Neem een complete skin care routine mee op reis. Dit Dynamic trio reinigt, toned en hydrateert voor het verstevigen en beschermen van de huid. 

Voor €39 t.w.v. €54

the peel power-up set

Ervaar de voordelen van een professionele behandeling in je eigen badkamer. Deze set bevat alle benodigdheden voor een thuispeeling!

Voor €49 t.w.v. €56,64

the personalized skin care set

Wat je huid nodig heeft, wanneer zij het nodig heeft: deze set combineert Smart Response Serum met onze #1 cleanser en exfoliant voor een heldere, gehydrateerde huid.

Voor €149 t.w.v. €177

gratis verzending

op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

3 gratis samples bij iedere bestelling

betaal veilig en snel via afterpay

kopje_1_1

geef een gezonde huid cadeau

Als je het lastig vindt om een cadeau voor iemand te vinden.. of als je shopt voor iemand die alles al heeft. Geef dan het ultieme cadeau: een gepersonaliseerde treatment bij een Dermalogica huidexpert.

Dankzij de jarenlange expertise van onze Dermalogica huidexperts en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij de huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid.

vind jouw huidexpert

Bezoek één van onze huidexperts om de complete Dermalogica ervaring te beleven.

Kom langs voor een gratis Face Mapping huidanalyse, neem plaats aan de Skin Bar om zelf onze producten uit te testen of ervaar een doeltreffende, volledig epersonaliseerde Dermalogica behandeling zoals ProSkin 30 of ProSkin 60.

the cleanse and glow set

€ 161

€109

the brighter skin set

€ 238

€169

the glowing skin set

€ 76

€65

the personalized skin care set

€ 177

€149

the peel power-up set

€ 56

€49

the dynamic firm+protect set

€ 54

€39

GLOW LIKE A PRO

een stralende huid in vijf stappen

hydrateer & verhelder je huid

DERMALOGICA'S DOUBLE CLEANSE

het belang van een dubbele reiniging

twee cleansers werken beter dan één

..days until christmas

Dag
Uur
Minuut
Second