Retinol

Retinol

4 producten

4 producten

Vroegtijdige huidveroudering: fijne lijntjes en rimpels verminderen

Huidveroudering treedt op om een aantal redenen, variërend van omgevingsfactoren tot aan stress  en natuurlijke veroudering. Naarmate de huid ouder wordt, vertragen de celvernieuwing en de collageenproductie. Zichtbare tekenen van huidveroudering (vlekjes, fijne lijntjes, rimpels, enz.) verschijnen als gevolg van de natuurlijke afweermechanismen van onze huid en als gevolg van de tragere celvernieuwing en huidherstel. Een retinol creme of retinol serum versnelt de vertraagde celvernieuwing en is dan ook een uitstekende optie voor het behandelen van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering.

Wat is retinol?

Retinol is een retinoïde - een vorm van Vitamine A – die de gouden standaard vormt in de huidverzorgingsindustrie als ingrediënt voor het verminderen van de tekenen van voortijdige huidveroudering. Het heeft de kracht om huidvernieuwing te versnellen, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes te vervagen en te zorgen voor een stevigere, gladdere en meer egale huid. Daarnaast kan retinol ook helpen bij het verminderen van de uiterlijke tekenen van acne door te assisteren in het voorkomen van verstoppingen in poriën door dode huidcellen.

Retinol creme (vitamine a creme) of retinol serum kopen?

Indien je last hebt van een (vroegtijdige) huidveroudering (rimpels, fijne lijntjes) kunnen de volgende producten van dermalogica jouw huid de verzorging geven die hij nodig heeft. Je vindt hier onder andere een retinol creme (vitamine a zuur creme) en een retinol serum. Ook kun je hier oogcreme met retinol vinden en een primer die een lage hoeveelheid retinol bevat. Klik op de producten voor meer informatie.