Dermalogica
Dermalogica
PRO_Microneedling_Hero_beeld

pro microneedling treatment

Deze geavanceerde behandeling is één van de meest populaire gezichtsbehandelingen wereldwijd. De PRO Microneedling treatment is slechts minimaal invasief en perfect voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Zo biedt PRO Microneedling zichtbare resultaten in slechts twee weken!

pro microneedling

belangrijkste voordelen

Pro Microneedling levert de meest geavanceerde resultaten in hyperpigmentatie, rimpels en poriën. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

  • De huid verhelderen
  • Donkere vlekjes verminderen
  • Lijntjes en rimpels vervagen
  • Poriën verfijnen
Key_benefits_1

stap 1: voorbereiden van de huid

De huid wordt gereinigd en behandeld met een gepersonaliseerde, professionele chemische peeling om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen.

1a_600x400
1b_600x400

stap 2: microneedling

Afhankelijk van jouw wensen worden de naaldjes van de Microneedling pen afgesteld op jouw huid. De huidexpert beweegt vervolgens langzaam met gelijkmatige bewegingen met de pen over de huid.

2a_600x400_1
2b_600x400

stap 3: professionele, actieve ingrediënten

Jouw huidexpert brengt vervolgens een professioneel serum met krachtige actieve ingrediënten aan dat aansluit op jouw huid. Ook ontvang je gepersonaliseerd advies over jouw skin care routine om de resultaten van de behandeling te ondersteunen en te behouden.

3a_600x400
3b_600x400

Behaal jouw meest gezonde huid!