Dermalogica
Dermalogica
PRO_Firm_Header

pro firm treatment

Deze intensieve behandeling werkt als een workout voor je hals en gezicht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een unieke combinatie van fascia massage technieken, die werken op het verstevigen van de huid. Dankzij het gebruik van actieve ingrediënten die fijne lijntjes verzachten, is dit de perfecte behandeling om huidveroudering aan te pakken. 

pro firm

belangrijkste voordelen

Pro Firm levert professionele resultaten in de bestrijding van huidveroudering. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

  • De huid verstevigen
  • Fijne lijntjes vervagen
  • De huid verhelderen
PRO_Firm_Key_benefits

stap 1: reinigen en exfoliëren

Een professionele verhelderende peeling wordt ingezet om dode huidcellen te verwijden. Hierdoor zal de huid de krachtige actieve ingrediënten in de volgende stappen beter opnemen.

PRO_Firm_Step_1_a
PRO_Firm_Step_1_b

stap 2: verstevigende fascia massage

Deze kenmerkende techniek, ontwikkeld met onze experts, biedt verlichting voor de huid. Deze gezichts- en halsmassage richt zich op bindweefsel (fascia), lymfe en spieren.

PRO_Firm_Step_2_a
PRO_Firm_Step_2_b

stap 3: verfijnen en verstevigen

Jouw huidexpert brengt een masker aan op je hals en decolleté, wat de huid egaliseert, verheldert en vernieuwt dankij Vitamine A, C en E. Hierdoor wordt de huid zichtbaar gelift. 

PRO_Firm_Step_3_a
PRO_Firm_Step_3_b

Behaal jouw meest gezonde huid!