Dermalogica
Dermalogica
PRO_Calm_Header

pro calm treatment

Deze intens kalmerende behandeling geeft de huid de rust die ze nodig heeft. PRO Calm verlicht de geïrriteerde, gevoelige of rode huid en brengt deze in balans dankzij het gebruik van botanische ingrediënten. Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt de huidbarrière versterkt en hersteld voor een kalmere huid. Het resultaat is een huid die verzacht en comfortabel aanvoelt en zichtbaar minder geïrriteerd is. 

pro calm

belangrijkste voordelen

Pro Calm brengt de gevoelige huid tot rust, terwijl het de huidbarrière ondersteunt. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

  • Roodheid verminderen
  • De huid verzachten
  • De huid te balanceren en hydrateren
PRO_Calm_Key_benefits

stap 1: verzachten en kalmeren

De huid wordt op een zachte manier gereinigd in twee fasen. Hierdoor wordt roodheid vermindert. Daarnaast worden belangrijke drukpunten gemasseerd om de huid te laten ontspannen.

PRO_Calm_Step_1_a
PRO_Calm_Step_1_b

stap 2: versterken en herstellen

Op basis van jouw huidbehoeften kiest de huidexpert een passend masker om jouw huid te versterken. Hierdoor wordt de huid gevoed en de huidbarrière hersteld.

PRO_Calm_Step_2_b
PRO_Calm_Step_2_a

stap 3: ondersteunen en beschermen

Na het masker worden verzachtende producten met actieve werkstoffen aangebracht om de huidbarrière te ondersteunen en beschermen.

PRO_Calm_Step_3_a
PRO_Calm_Step_3_b

Behaal jouw meest gezonde huid!