Dermalogica
Dermalogica
PRO_Bright_header

pro bright treatment

Deze intensieve drie-stappen behandeling geeft de huid een boost waardoor krachtige ingrediënten als Vitamine C, Niacinamide en Hexylresorcinol beter worden opgenomen in de huid. PRO Bright vermindert pigmentvlekjes en een onregelmatige teint waardoor een egale, heldere huid ontstaat. Perfect voor de huid met hyperpigmentatie of vlekjes.

pro bright

belangrijkste voordelen

Pro Bright levert geavanceerde resultaten in de bestrijding van hyperpigmentatie, een oneven teint en een doffe huid. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

  • Pigmentvlekjes verminderen
  • De huid verhelderen
  • De teint egaliseren

Voor het beste resultaat raden we 3 opeenvolgende Pro Bright treatments aan, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Key_benefits_2

stap 1: exfoliëren van de huid

Een professionele verhelderende peeling wordt ingezet om dode huidcellen te verwijden. Hierdoor zal de huid de krachtige actieve ingrediënten in de volgende stappen beter opnemen.

1b_600x400
1a_600x400

stap 2: professionele, actieve ingrediënten

Actieve ingrediënten als Niacinamide en Hexylresorcinol worden aangebracht op de huid en ingesluisd met microcurrent. Hierdoor dringen de ingrediënten dieper door in de huidlagen.

2b_600x400
Step_2

stap 3: activeren

Jouw huidexpert brengt vervolgens een professioneel masker aan wat de ingrediënten vasthoudt in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele klasse Vitamine C om de huid te verhelderen.

Step_3_a_1
Step_3_b

Behaal jouw meest gezonde huid!