• Onze huidexperts zijn geopend!
    Lees hier onze veiligheidsrichtlijnen
  • Nu UltraCalming Trio t.w.v €16,90
    cadeau bij aankoop van
    Rapid Reveal Peel
  • Gratis verzending + 3 gratis samples
Dermalogica
Dermalogica

Wordt een Dermalogica huidexpert!

Opleiding staat voorop

Dermalogica is opgericht vanuit de gedachte dat huidexperts hun kracht niet alleen halen uit effectieve producten en behandelingen, maar dat zij kennis nodig hebben om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn. Onze toewijding aan deze visie heeft geresulteerd in een uitgebreid trainingsprogramma, dat wereldwijd wordt geleid door hoog opgeleide professionals. international dermal institute Dermalogica's trainingen zijn net als Dermalogica's producten ontwikkeld door het International Dermal Institute (IDI), wat garantie geeft voor opleiding op het hoogst haalbare niveau. Door dit trainingsprogramma (ook wel Expert programma) kosteloos aan te bieden aan huidexperts die bij Dermalogica zijn aangesloten, wordt professionals de kans geboden om het maximale uit hun business te halen!

De trainingen betreffen alle vaardigheden die huidexperts nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. Van het uitvoeren van pijnloze extractietechnieken tot het organiseren van events en het worden van een 'master retailer' : alle aspecten komen in het trainingsprogramma aan bod. dermalogica experts. Om ervoor te zorgen dat het kennisniveau van onze huidexperts voldoen aan de hoge standaard die van ze wordt verwacht, heeft Dermalogica het Expert Programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit drie levels (Certified, Specialist en Expert). Door steeds meer trainingen te volgen, kom je steeds hogerop met als ultieme status: Dermalogica Expert.

Ontmoet Dermalogica

.

wordt een dermalogica huidexpert

Dit zijn de drie levels van het Dermalogica Expert Programma:

1. Dermalogica Certified: dit eerste level bestaat uit onze vier basistrainingen die vereist zijn wanneer je met Dermalogica wilt gaan werken. In deze trainingen worden de producten van het Dermalogica Skin Health System uitvoerig besproken, wordt onze Face Mapping® huidanalyse aangeleerd en zullen tijdens de praktijkdag technieken aangeleerd worden die de Dermalogica Skin Treatment onderscheidt van de rest. Na het volgen van deze vier trainingen mag je jezelf Dermalogica Certified noemen.

2. Dermalogica Specialist: de trainingen in het tweede level gaan dieper in op specifieke huidproblemen, zoals huidveroudering, acne, hyperpigmentatie en gevoeligheid. In deze specialisatietrainingen komen zaken als de histologie van de huid en ingrediëntentechnologie uitvoerig aan bod. Bovendien wordt in de praktijklessen aandacht besteed aan verschillende exfoliatiemogelijkheden en zal je Touch Therapy workshops volgen, waarin je stress verminderende massagetechnieken aanleert. Na het volgen van alle trainingen mag je jezelf Dermalogica Specialist noemen.

3. Dermalogica Expert: voor het behalen van het hoogste level volg je intensieve trainingen waarin je onder andere leert om maximaal resultaat uit ProSkin te halen en om apparatuur effectief in te zetten. Bovendien maak je kennis met de laatste innovaties, zoals de intensieve exfoliatiebehandeling Pro Power Peel. Ook krijg je business trainingen. Als ultieme afsluiting van dit leerzame traject volgt een praktijkbeoordeling. Wanneer je dit succesvol doorlopen hebt, mag je jezelf met trots een Dermalogica Expert noemen! Deze status behoud je door alle nieuwe trainingen te volgen en Dermalogica’s belangrijkste evenementen en congressen bij te wonen.