Dermalogica
Dermalogica

prachtig verpakt, klaar om cadeau te geven

samengesteld door ervaren huidexperts

gratis verzonden

best cleanse + glow

voor een schone, stralende huid

€ 173 €122

brightening kit

voor een verhelderde huid

€ 184 €149

skin aging solutions

voor tekenen van huidveroudering

€ 198 €145

supple skin kit

voor een gehydrateerde huid

€ 121 €114

long-lasting hydration

voor extra hydratatie

€ 100 €69

hydration on-the-go

voor extra hydratatie onderweg

€ 69 €58

HolidayKits_ageing_kit

limited edition cadeaupakketten, voor ieder huidtype 

YEP_pakketten_2023_overview

Boost je zelfvertrouwen met een gezonde huid! Schenk dit jaar aan vrienden, familie of jezelf het cadeau van een stralende huid met een limited edition Dermalogica giftset. Onze professionele huidexperts combineren wetenschappelijke expertise en klinische kennis om de gezondheid van de huid voorop te stellen bij alle behandelingen die we geven en de producten die we ontwikkelen. Deze mooi verpakte giftsets zijn samengesteld door huidexperts en richten zich elk op een veel voorkomend huidprobleem. 

kopje_1_1

geef een gezonde huid cadeau

Als je het lastig vindt om een cadeau voor iemand te vinden.. of als je shopt voor iemand die alles al heeft. Geef dan het ultieme cadeau: een gepersonaliseerde treatment bij een Dermalogica huidexpert.

Dankzij de jarenlange expertise van onze Dermalogica huidexperts en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij de huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid.

vind jouw huidexpert

Bezoek één van onze huidexperts om de complete Dermalogica ervaring te beleven.

Kom langs voor een gratis Face Mapping huidanalyse, neem plaats aan de Skin Bar om zelf onze producten uit te testen of ervaar een doeltreffende, volledig epersonaliseerde Dermalogica behandeling zoals ProSkin 30 of ProSkin 60.