• onze huidexperts zijn weer open.
    vind hier een salon bij jou in de buurt
  • een gezonde huid begint met kennis
    doe de face mapping huidanalyse
  • gratis verzending +
    3 gratis samples
  •  
Dermalogica
Dermalogica

biolumin-c gel moisturizer

hydrateer & verhelder 

nieuw! Biolumin-C Gel Moisturizer

een Vitamine-C boost voor je huid, iedere dag

De sleutel naar een stralende huid is een combinatie van hydratatie, exfoliatie en het aanpakken van huidverkleuringen. Biolumin-C Gel Moisturizer zorgt voor een dagelijkse, gewichtloze hydratatie en draagt bij aan de gezonde glow van de huid. Biolumin-C Gel Moisturizer herstelt daarnaast de huidbarrière voor een zichtbaar verhelderde en gehydrateerde huid.  

 

ultrastabiele Vitamine-C

Vitamine-C is een echte krachtpatser. Het pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een stevige en heldere huid. De producten uit onze Biolumin-C lijn vertegenwoordigen een nieuwe generatie Vitamine-C en bevat een ultrastabiele vorm van Vitamine-C. 

Naast stabiliteit is bio-beschikbaarheid de belangrijkste factor voor de effectiviteit van Vitamine-C op de huid. 

ontdek de ingrediënten

Ons ultrastabiele Vitamine-C complex bestaat uit twee Vitamine-C moleculen voor een verhoogde functionaliteit in het bestrijden van oxidatieve stress. We hebben ons antioxidant complex geboost met de laatste biotechnologie waardoor de potentie van de Vitamine-C is vergroot om vrije radicalen schade te bestrijden.

 

Squalene verkregen van Suikerriet is een uitstekende emolliënt dat van nature voorkomt in de lipide lagen van de huid. Het werkt als huidregulator en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

5 verschillende soorten Hyaluronzuur voor krachtige humectant eigenschappen en langdurige hydratatie

Koningskaars extract transformeert UV licht in zichtbaar licht waardoor het bijdraagt aan de healthy glow van de huid

Phytic Acid en Pompoen enzymen ondersteunen het natuurlijke huidvernieuwingsproces

brighter together

Biolumin-c Gel Moisturizer is het derde product dat wordt toegevoegd aan de Biolumin-C lijn. Maak je regime compleet met Biolumin-C Serum; verheldert + werkt samen met het huideigen beschermingsmechanisme. Biolumin-C Eye Serum; verheldert + verstevigt de dunne huid rondom de ogen

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met jouw dermalogica skin care journey en ontvang de nieuwste product innovaties & tips rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief ontvang 10% korting op je eerste bestelling.*