Dermalogica
Dermalogica

Een bericht van onze CEO

COVID-19 heeft grote gevolgen gehad voor onze schoonheidsbranche. Huidexperts moesten hun deuren sluiten en klanten konden niet terecht voor een service die belangrijk zijn voor hun gezondheid, welzijn en gemeenschapsgevoel.
Het goede nieuws is dat we ons hard hebben ingespannen om de schoonheidsbranche terug te leiden naar een "nieuw normaal", en helpen spa's en salons in onze branche om hetzelfde te kunnen doen.
 
We hebben onlangs onze ‘Principles of Enhanced Service Safety’ als gratis training beschikbaar gesteld aan huidexperts over de gehele wereld. Iedereen die deze principes leert, wordt Dermalogica Clean Touch Certified, wat betekent dat ze beloven dat ze onze hoogste normen op het gebied van veiligheid en hygiëne zullen naleven. Deze normen moeten worden nageleefd in aanvulling op, niet in plaats van, voorschriften van het RIVM.
 
Als je er klaar voor bent om weer contact met één van onze Dermalogica huidexperts op te nemen, vraag dan jouw Dermalogica huidexpert of ze Clean Touch-gecertificeerd zijn of zoek naar de Dermalogica Clean Touch logo. Het is een teken dat jouw veiligheid hun topprioriteit is.

Wees voorzichtig en blijf veilig,

aurelian
Aurelian Lis
CEO
Dermalogica
dermalogica back in business

dermalogica clean touch certified

Jouw veiligheid is onze top prioriteit

Wanneer je het Dermalogica Clean Touch Certified logo ziet, kun je er zeker van zijn dat jouw behandeling schoon en veilig is. Dermalogica Clean Touch-gecertificeerde huidexperts zijn opgeleid om de onderstaande professionele normen voor veiligheid en hygiëne na te leven.

Dermalogica richtlijnen voor verbeterde service veiligheid

 1. We screenen onze klanten en werknemers vooraf op ziekte en contact met bevestigde COVID-19-gevallen.
 2. We raden af dat klanten in kwetsbare groepen met een hoog risico, behandelingen krijgen.
 3. We handhaven 1,5 meter fysieke afstand in gemeenschappelijke ruimtes.
 4. Mondkapjes zijn vereist in gemeenschappelijke ruimtes. We dragen tijdens de behandelingen schone mondkapjes, gelaatsschermen en schorten.
 5. We wassen en desinfecteren onze handen regelmatig.
 6. We raden aan om de handen grondig te wassen in plaats van handschoenen te dragen.
 7. We desinfecteren onze professionele producten na ieder gebruik.
 8. Onze behandelbedden zijn schoon met schone handdoeken/lakens voor elke klant.
 9. We reinigen en desinfecteren alle materialen, tools en benodigdheden voor en na gebruik.
 10. We bewaren onze schone en gebruikte items en tools in andere containers.
 11. Alle gebieden die aangeraakt worden in de salon, moeten ten minste ieder uur worden gedesinfecteerd en wanneer ze zichtbaar vervuild zijn.
 12. We reinigen alle retail testers voor en na gebruik en testerproduct wordt alleen op de handen aangebracht.

Bovenstaande zijn voorgestelde richtlijnen en worden gebruikt in aanvulling op, en niet ter vervanging van, de voorschriften van lokale autoriteiten. Alle richtlijnen voor hygiëne en veiligheid van de overheid worden altijd nageleefd. Deze richtlijnen zullen zich aanpassen naarmate de wetenschap vordert. Naarmate we doorgaan naar nieuwe veiligheidsfases, zullen sommige van deze aanvullende beperkingen tot een minimum worden beperkt.

safety FIRST

hygiënische maatregelen