Dermalogica
Dermalogica

dermalogica, jouw huidexpert sinds 1986

wie kent jouw huid het beste?

dermalogica, jouw huidexpert sinds 1986

Echte huidverbetering start met professionele kennis. Al sinds 1986 zet Dermalogica zich met educatie, gepersonaliseerde skin care en geavanceerde treatments in voor één doel: jouw meest gezonde huid.

real skin, real results.

dermalogica skin care producten
dermalogica skin care producten
dermalogica skin care producten
dermalogica usp's dierproefvrij vegan

ons verhaal

Dermalogica is opgericht in 1986 door Jane Wurwand, een professionele huidexpert, en komt voort uit haar wens om huidexperts en consumenten de hoogste kwaliteit educatie en skin care producten te bieden. Huidverbetering en echte resultaten, dat is wat telt. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies voor de meest effectieve treatments en producten.

effectieve producten, echte resultaten

Wij geloven in effectieve, clean, vegan en dierproefvrije huidverzorging. Onze formules bestaan uit natuurlijke ingrediënten, geoptimaliseerd door wetenschap,  zijn klinisch bewezen, technologie gedreven en ontworpen om je huid optimaal te verzorgen. Al onze formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, lanoline, s.d. alcohol en microplastics.

gepersonaliseerd advies en service

Personalisatie is één van onze pijlers. Wij creëren op maat gemaakte skin care regimes en treatments op basis van jouw huidbehoeften en huiddoelen. Hierbij zetten we onze expertise in voor het optimale resultaat. Wil je meer weten over onze verschillende (digitale) services? Lees dan verder. 

 

skin pass dermalogica 3 maanden plan
dermalogica skin pass

Ontdek de nieuwe standaard in jouw huidverzorging met Dermalogica SkinPASS; ons op maat gemaakte 3 maanden plan voor jouw meest gezonde huid 

shop dermalogica

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met jouw dermalogica skin care journey en ontvang de nieuwste product innovaties & tips rechtstreeks in je inbox.