Pigmentvlekken

6 producten


Last van pigmentvlekken?

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een overmatige productie van melanine. Melanine is het pigment dat huid en haar kleur geeft. Het beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en absorbeert de warmte van de zon. Maar door een overmatige productie van melanine door een te veel aan de zon, hormonen en ook door littekens krijgt de huid pigmentvlekken of verkleuringen. Wanneer er teveel pigment wordt aangemaakt kunnen er bruine vlekken ontstaan. Ook door hormoonschommelingen kunnen pigmentvlekken ontstaan. Daarnaast kunnen pigmentvlekken een reactie zijn op bepaalde medicijnen en op cosmeticaproducten.

Verzorging van pigmentvlekken

Op zoek naar crème of ander product dat pigmentvlekken vermindert? Dermalogica's PowerBright TRx productlijn is speciaal ontworpen voor het voorkomen en behandelen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de huid.

Waarom Dermalogica?

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Naast onderzoek en educatie onderscheidt Dermalogica zich vanwege de hoogwaardige ingrediënten en technologieën. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.