DIT is de juiste volgorde om je huidverzorging aan te brengen

101 skincare producten; maar welk product breng je als eerste aan?

product layeringHydrateren is een cruciaal onderdeel van een dagelijkse verzorging van je huid – maar het is belangrijk om je moisturizer als laatste stap aan te brengen voor optimaal resultaat
....
Door je overige skincare producten in de juiste volgorde aan te brengen kun je het maximale uit je regime halen


Hydrateren lijkt een simpel concept, toch? Vind de juiste moisturizer voor je huid, breng hem aan en je bent klaar!
…toch niet helemaal. Er komt meer bij kijken om je huid goed te hydrateren, maar het goede nieuws is dat het creëren van een gepersonaliseerd skincare regime heel gemakkelijk wordt wanneer je de logica achter product layering (ofwel het laag op laag aanbrengen van producten) begrijpt. Elk product dat je gebruikt bouwt voort op de werking van het product ervoor en alle producten werken samen om je huid gezond te maken en houden. De moisturizer is altijd de laatste stap.

Hier volgen de basis stappen van een volledig skincare regime in tegenovergestelde volgorde:

product layering

7. moisturizer voor verlengde hydratatie

Het gebruiken van een moisturizer zorgt ervoor dat de vochtbalans van de huid wordt hersteld terwijl onderliggende producten worden “ingeseald”.

6. boost je huid

Personaliseer je moisturizer met een booster voor intensievere resultaten.

5. targeted product

Voeg een targeted treatment toe om een specifiek huidprobleem onder controle te krijgen of te behandelen. 

4. behandel huidige huidcondities

Gebruik targeted treatment producten zoals serums, boosters en maskers voor gepersonaliseerd resultaat.

3. toner voor extra hydratatie

Hydraterende toners helpen ervoor te zorgen dat targeted treatment producten en moisturizers beter kunnen functioneren.

2. exfoliatie om te verhelderen

Gebruik regelmatig een exfoliant met de juiste exfolia om dofmakende dode huidcellen te verwijderen en de weg vrij te maken van de targeted treatment producten.

1. dubbele reiniging voor een ultraschone huid

Zelfs de beste skincare producten kunnen hun werk niet goed indien er nog overtollig talg, make-up of ander vuil op je huid zit.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste moisturizer voor jouw huidtype (vette huid, gedehydrateerde huid etc.) of cleanser, exfoliant, toner of treatment product? Praat eens met een professionele huidexpert van Dermalogica en onderga een gratis Face Mapping huidanalyse die je gaat helpen bij het krijgen van je gezondste huid ooit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse

Ontdek wat jouw beste match is aan de hand van een gratis Face Mapping® huidanalyse. Aan de hand van een deze digitale huidanalyse kun je bepalen wat iedere zone van jouw huid nodig heeft en welk product hierbij past.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.