Nina Pierson x Dermalogica

Ontdek mijn 6 product tips voor een gezonde huid

Elke huid is anders en wat voor jouw huid werkt kan weer voor een ander niet fijn zijn. Toch zijn er wel een aantal basis good-to-knows. Samen met Dermalogica (dierproef en parfumvrij) zette ik 6 praktische tips op een rij. Hopelijk heb je er wat aan!

1. Wist je dat je, je huid een plezier doet door het twee keer per dag te reinigen (dus ook s’ochtends)? Als je dat doet kies dan voor een milde reiniging die je huid niet uitdroogt zoals de Special Cleansing Gel (en vergeet niet te deppen met je handdoek ipv hard wrijven). 

2. Deze staat al vanaf m’n studententijd in het badkamerkastje: de Daily Microfoliant. Een super zachte maar effectieve exfoliant gebaseerd op rijst.

3. Hydratatie is het toverwoord tegen fijne lijntjes. Als er één ding onmisbaar is in je skin care routine dan is het een product dat de vochtbalans van je huid op peil houdt zoals de Multi-active Toner (o.a met Aloë Vera) en de Skin Hydrating Booster

4. Samen met hydratatie is een zonnebrandcreme de must tegen veroudering. De zon is heerlijk maar niet voor ons gezicht. De Invisible Physical Defence (SPF30) smeert fijn uit zonder witte strepen. Als ik naar het strand ga doe ik altijd SPF50 op. De Protection 50 Sport SPF50 is fijn voor gezicht en lichaam.  

5. Vitamine c in een potje! Biolumin-C Serum werkt samen met ons huideigen verdedigingsmechanisme. Dat zorgt voor een stralende, frisuitziende huid en vermindert lijntjes. Ik doe dit serum in de ochtend altijd na mijn toner op. Laat het 5 minuten intrekken en smeer vervolgens mijn dagcreme en spf op.

6. Scrubben verwijdert dode huidcellen wat de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert met een zachte, egalere huid als gevolg. De Thermafoliant Body Scrub bevat bamboe extract, antioxidanten en fijne plantaardige oliën, elke keer als ik het gebruik voelt het als een klein cadeau voor m’n lijf.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse

Ontdek wat jouw beste match is aan de hand van een gratis Face Mapping® huidanalyse. Aan de hand van een deze digitale huidanalyse kun je bepalen wat iedere zone van jouw huid nodig heeft en welk product hierbij past.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.