• onze huidexperts zijn weer open.
    Vind hier een salon bij jou in de buurt
  • verhelder & hydrateer
    nieuw! biolumin-c gel moisturizer
    een vitamine-c boost, iedere dag
  • gratis verzending
Dermalogica
Dermalogica

Your best skin is #inourhands

Dermalogica x Julie Wilkinson

Dermalogica X Julie Wilkinson Makerie Studio

Al sinds 1986 brengen Dermalogica huidexperts een gezonde huid tot leven door human touch. De passie voor het werken met haar handen van oprichtster Jane Wurwand trok ons naar de keuze voor een samenwerking met beeldend kunstenaar Julie Wilkinson van Makerie Studio. Zij gebruikt haar handen om elk Holiday pakket tot leven te wekken. Julie weet de passie, toewijding en expertise die in elk Dermalogica huidregime zit te vangen in haar ontwerpen. Ontdek hieronder onze bestsellers, verpakt in een prachtig, feestelijk jasje, ontworpen door Makerie Studio.
 
Your best skin is in our hands! 

#inourhands

HOLIDAY GIFTSETS 2020

your brightest glow yet

Dit verhelderende en verstevigende vitamine C-duo geeft je huid - en ogen - twee redenen om te stralen!

your best cleanse + glow

Onze best-verkopende set keert weer terug. Dit keer in een promotionele verpakking met de kunst van Julie. Dit hero trio reinigt, exfolieert en verheldert de huid voor een gezonde glow! 

your super rich repair

Verminder fijne lijntjes met onze meest voedende moisturizer en geef een kick-start aan je celvernieuwing met deze professionele peeling voor thuis. Set bevat Super Rich Repair

cleanse + glow to go

Deze luxe geschenkset bevat 3 best-selling hero's in reisformaat en is een must-have voor een frisse, schone huid. De combinatie van dubbele reiniging en een milde scrub zorgen voor een ultra schone, egale huid en geven de huid een prachtige glow.

body glow to go

Glow on the go met deze rollerballversie van onze vederlichte, huidherstellende lichaamsolie. Phyto Replenish Body Oil is rijk aan voedende en herstellende ingrediënten die de huid hydrateren en de huidbarrière beschermen.

our best + brightest

Verhelder, egaliseer en hydrateer de huid met our best + brightest. Deze limited edition giftset bevat 3 van onze bestsellers: onze #1 exfoliant en moisturizer en een krachtig vitamine-c serum. 

phyto replenish body oil

Deze heerlijk geurende lichaamsolie is rijk aan voedende en herstellende ingrediënten die de huid hydrateren en de barrière lipidelaag beschermen. Onder andere oranjebloesem en sinaasappel zorgen voor een heerlijke, licht geurende lichaamsolie die boordevol antioxidanten zit en voor een zijde zachte huid zorgt.

travel bright

Onze meest verkocht exfoliant verpakt in een feestelijke geschenkset. Deze milde exfoliant bevat Salicylzuur en Rijstenzymen die op zachte wijze dode huidcellen verwijderen Het resultaat? Een frisse, egale huid! 

conditioning body wash

Deze milde, voedende body wash is huidneutraal, is geschikt voor het gehele lichaam en kan onder de douche worden gebruikt of als handzeep. Dankzij aromatische oliën worden je zintuigen geprikkeld. Pro-Vitamine B5 en Sandelhout verzorgen de huid en laten een frisse stralende huid achter. 

THE ULTIMATE GIFT GUIDE

ik ben op zoek naar...

geef een gezonde huid cadeau

een cadeau voor iemand
die van skincare routines houdt

geef een gezonde huid cadeau

een cadeau voor iemand die
van ultieme ontspanning houdt

geef een gezonde huid cadeau

een cadeau voor
die altijd straalt

geef een gezonde huid cadeau

een cadeau voor
de reis-liefhebber

geef een gezonde huid cadeau

een cadeau voor degene die
een grote fan is van vitamine-c

geef een gezonde huid cadeau

een cadeau voor diegene
die dit allemaal is

DIY: PAPER ART

Een aantal van onze sets komen met een DIY paper art. Bekijk de video's hieronder om te ontdekken hoe je deze in elkaar knutselt! 

DIY: paper art carambola

DIY: paper art lotus

DIY: paper art shining star

..days until christmas

Dag
Uur
Minuut
Second