Sensibilités & rougeurs

Produits 1-8 sur 9

Produits 1-8 sur 9

Last van een gevoelige huid of roodheid in het gezicht?

Heb je een gevoelige huid en/of last van roodheid in het gezicht? De volgende producten van Dermalogica geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft. Je vindt hier voedende serums, kalmerende moisturizers en milde cleansers  zonder SLS, parabenen of alcohol die niet alleen de huid kalmeren maar ook hydrateren.  Daarnaast kun je ook cremes vinden om roodheid in het gezicht en gevoeligheid te verminderen. Kalmerende boosters en toners verzachten de gevoelige huid. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging voor de gevoelige huid of roodheid in het gezicht

Er bestaat een verschil tussen een gevoelige huid (huidtype) en een gevoelig geworden huid (huidconditie). Een gevoelige huid is genetisch bepaald en heeft een zwakkere huidbarrière dan gemiddeld waardoor de huid vatbaarder is voor irriterende stoffen, microben en allergenen. Dit uit zich in gevoeligheidsreacties zoals roodheid, een trekkerig gevoel, jeuk, pijn of een branderig gevoel. Een gevoelig geworden huid kan (tijdelijk) worden veroorzaakt door bepaalde factoren zoals invloeden van buitenaf (milieuvervuiling), levensstijl (roken, voeding, stress), weersomstandigheden maar ook door ziektes (rosacea, eczeem, couperose).

De producten uit Dermalogica’s UltraCalming lijn zijn speciaal geschikt voor de gevoelige of gevoelig geworden huid en bevatten ingrediënten die de huid kalmeren, roodheid en prikkeling verminderen en gevoeligheid voorkomt en behandelt. Maar nog belangrijker: de producten werken in op de bron van de gevoeligheid en zijn daardoor in staat de huid meer in balans te brengen en te beschermen tegen toekomstige gevoeligheid.

Wil je meer weten over het verzorgen van gevoelige huid? Neem dan een kijkje op onze blog met huidadvies.
Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw gevoelige (geworden) huid? Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel advies.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De kalmerende en verzachtende verzorgingsproducten voor de gevoelige huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol