Sècheresse & déshydratation

Produits 1-8 sur 26

Produits 1-8 sur 26

Last van een droge en/of vochtarme (gedehydrateerde) huid?

Indien je last hebt van een droge en/of vochtarme (gedehydrateerde) huid kunnen de volgende producten van dermalogica jouw huid de verzorging geven die hij nodig heeft. Je vindt hier onder andere voedende moisturizers, olierijke serums en milde cleansers die geen SLS, parabenen of alcohol bevatten. Vind een creme tegen een droge huid en laat je doffe, droge huid stralen en verminder fijne lijntjes! Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging voor de droge of vochtarme (gedehydrateerde) huid

Wist je dat er een groot verschil bestaat tussen een droge huid en een vochtarme huid? Een droge huid is een genetisch bepaald huidtype, dat een tekort heeft aan lipiden (talg) en te herkennen is aan een doffe uitstraling en een trekkerig gevoel na een wasbeurt. Een droge huid heeft behoefte aan olierijke producten zoals PreCleanse Balm en Phyto Replenish Oil. Een gedehydrateerde huid is een huidconditie waarbij de huid een tekort heeft aan vocht door externe factoren zoals omgevingsfactoren (milieuvervuiling), stress, weersomstandigheden etc. Een gedehydrateerde huid is te herkennen aan fijne lijntjes, schilfers en een trekkerig gevoel en heeft behoefte aan hydraterende producten zoals Skin Smoothing Cream en Multi-Active Toner.

Wil je meer weten over het verzorgen van een droge of gedehydrateerde huid? Neem dan een kijkje op onze blog.
Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel advies.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De hydraterende en voedende verzorgingsproducten voor de droge of gedehydrateerde huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol