Dermalogica
Dermalogica

  • Ideaal om kennis te maken met Dermalogica
  • Ideaal om mee te nemen op vakantie
  • Complete verzorgingsroutine voor de droge huid
  • Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Voor 11:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis samples bij iedere bestelling 

Reinig met Essential Cleansing Solution om onzuiverheden en vuil te verwijderen zonder daarbij de huidbarrière te strippen. Spray voor intense hydratatie met de Multi-Active Toner. Voorkom fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door vochttekort met Intensive Moisture Balance. Gentle Cream Exfoliant bevat hydroxyzuren Melkzuur, Salicylzuur en natuurlijke enzymen om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te stimuleren. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Bevat: Essential Cleansing Solution (50ml), Multi-Active Toner (50ml), Intensive Moisture Balance (22ml), Gentle Cream Exfoliant (10ml), Intensive Eye Repair (4ml)

Bevat: Essential Cleansing Solution (50ml), Multi-Active Toner (50ml), Intensive Moisture Balance (22ml), Gentle Cream Exfoliant (10ml), Intensive Eye Repair (4ml).

Schrijf een review

Op dit moment zijn er geen veelgestelde vragen.

Hoe te gebruiken

Reinig met de essential cleansing solution om grondig onzuiverheden en vuil te verwijderen zonder daarbij de barrière van de huid uit balans te brengen. Spray voor een intense hydratatie met de Multi-active toner op basis van Aloë vera en Balm mint die de huid kalmeren. Voorkom fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door vochttekort met de intensive moisture balance. De Gentle cream exfoliant bevat hydroxyzuren Melkzuur, Salicylzuur en natuurlijke enzymen om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te stimuleren. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen. Gebruik de Dry Skin Kit 's morgens en 's avonds, of zoals geadviseerd door een professionele skin care therapist.