Dermalogica
Dermalogica

onze services

ontdek de services van dermalogica

gepersonaliseerde skin care voor jouw meest gezonde huid

Personalisatie is één van onze krachten. Door een skin care plan op jouw huidbehoeften en huiddoelen af te stemmen, gaan we voor het beste resultaat. Wil je een gepersonaliseerd advies? We bieden verschillende services aan om jouw skin care plan op maat af te stemmen. Ontdek onze services.

digital face mapping

Een gezonde huid begint met kennis. Heeft er al eens iemand goed naar jouw huid gekeken en weet jij eigenlijk wel welk huitype je hebt? Doe de Face Mapping huidanalyse en ontdek welke producten het beste bij jouw huid en huiddoelen passen.

dermalogica digital facemapping

geavanceerde treatments 

Bezoek één van onze huidexperts om de complete Dermalogica ervaring te beleven. Kom langs voor een gratis Face Mapping huidanalyse of ervaar een doeltreffende, volledig gepersonaliseerde Dermalogica behandeling zoals ProSkin 30 of ProSkin 60.

dermalogica geavanceerde treatments huidexperts
dermalogica masterclasses

masterclass

Onze interactieve masterclasses geven jou meer informatie over verschillende thema’s zoals het voorkomen en behandelen van onzuiverheden of voortijdige huidveroudering. Wil je weten welke masterclasses er op dit moment gepland staan? Klik dan op de button hieronder.

livechat

Heb je een skin care vraag en wil je snel antwoord? Onze huidexperts zitten via de live chat voor je klaar om je verder te helpen. Klik hiervoor op de button rechtsonder in het scherm. Zijn we op dit moment niet aanwezig? Laat dan een vraag achter in het getoonde formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

dermalogica live chat met huidexperts

blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze nieuwste product innovaties & tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.