Dermalogica
Dermalogica

We're in this together!

Met de groeiende verspreiding van COVID-19 weten we dat dit voor velen een moeilijke tijd is. Onze gedachten zijn bij jullie en samen komen we hier doorheen!

Als je advies over huidverzorging nodig hebt, aarzel dan niet om online contact met ons op te nemen. Dit kan via e-mail, per telefoon of stuur een privé berichtje via Instagram of Facebook chat. Onze gepassioneerde en deskundige professionele huidexperts staan voor jou klaar! Zoals altijd is dit advies geheel gratis.

we're in this together

We brengen ook achter de schermen veranderingen aan om jou gedurende deze tijd te ondersteunen en om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot wat je nodig hebt om je huid gezond te houden en de gemoedsrust te bewaren:

- De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers is onze eerste prioriteit.
- Onze Bijenkorf Counters zijn weer geopend. Bekijk de aangepaste openingstijden hier
- Onze Concept Spaces in Gent en Antwerpen zijn vanaf maandag 11 mei weer geopend. Het is helaas nog niet mogelijk om een behandeling in te plannen. Wel ben je van harte welkom voor persoonlijk huid- en productadvies en uiteraard kun je producten aankopen in de winkel.
- Onze klantenservice is nog steeds dagelijks telefonisch of per e-mail bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.
- Onze sociale mediakanalen (Instagram, Facebook) blijven nuttige updates, skin-tips en advies geven die je thuis kunt gebruiken.
- Gebruik onze digitale Face Mapping huidanalyse tool 24/7 om je te helpen om jouw huid te analyseren en je huidverzorgingsroutine vanuit het comfort van je eigen huis aan te passen. Liever persoonlijk contact? Vraag dan een Skype consult aan met één van onze huidexperts. Dit kan via deze link.


Blijf met een gerust hart online shoppen

- Niet alleen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers is onze prioriteit, maar ook die van jou!
- In ons magazijn gelden de hoogste hygiëne protocollen en worden de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM strict opgevolgd om jouw veiligheid te garanderen.
- Naast alle hygiëne maatregelen houden onze collega's houden 1,5 m afstand van elkaar en wie zich niet goed voelt, vragen we om thuis te blijven.
- Je kunt je online bestelling dus nog steeds zonder zorgen bij ons plaatsen. Wel kan je levering mogelijk vertraging oplopen door een aangepaste bezetting in ons magazijn.
- Ook onze transporteur UPS is nog steeds operationeel. Door de uitzonderlijke omstandigheden kunnen levertijden oplopen bij UPS.
- Zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een mail met een Track & Trace code. Zo kan je makkelijk de leveringsdatum van je bestelling opvolgen via deze link.

De wereld heeft op dit moment expertise, vriendelijkheid, empathie en menselijke aanraking nodig - en we willen jou daar graag bij ondersteunen.

Van ons allemaal bij Dermalogica, blijf veilig, blijf gezond, blijf verbonden. We're in this together!