Dermalogica
Dermalogica

Face Mapping®

10 minuten
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Dermalogica gelooft dat het kennen van je huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van ons unieke concept Face Mapping®.

Wat is Face Mapping®?
Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Hoe vaak zou je een Face Mapping® moeten ondergaan?
Wij raden aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen, en daarmee ook jouw huidconditie- en behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar bijvoorbeeld nodig zijn om met grotere regelmaat een booster en/of masker te gebruiken om de huid voldoende hydratatie te bieden.

Meer behandelingen

Skin Bar Skin Bar
Meer informatie
FaceFit FaceFit
Meer informatie
ProSkin 30 ProSkin 30
Meer informatie
ProSkin 60 ProSkin 60
Meer informatie