over ons

pers

Bekijk onze perspublicaties

Bekijk onze perspublicaties:

recente berichten

 1. fdwerwere

  Beautyspots.nl

  Nederland

  Natasja van Beautyspots schrijft een review over Dermalogica's Daily Superfoliant. Ze is laaiend enthousiast over het product: "Al na de eerste keer gebruik van de Daily Superfoliant was het resultaat voelbaar: mijn huid voelde super zacht en glad, en voelde dat ook de volgende ochtend nog (ik gebruik het altijd ‘s avonds). Na ongeveer twee weken werd het resultaat ook zichtbaar: mijn huid werd veel fijner van structuur, kreeg een prachtige glow en werd (en is) zachter en gladder dan ze ooit geweest is".

 2. ilse danielle martina

  Nederland

  Blogger Ilse zet haar summer musthaves op een rijtje! Dermalogica's After Sun Repair is een all-time favorite zo schrijft ze, en deze vinden we dan ook terug in haar blogpost.

 3. ouweuwuoeuw

  Margriet.nl

  Nederland

  Nu het zonnetje steeds vaker gaat schijnen is het extra handig om een zonnebrandcrème in je tas te hebben. Margriet geeft in samenwerking met Dermalogica vijf keer Protection 50 sport spf 50 weg. Zo kun je beschermd van het zonnetje genieten!

 4. ieoiauwe

  Jan magazine

  Nederland

  In het mei nummer van Jan magazine staan diverse moderapportages waarvoor Dermalogica in samenwerking met House of Orange de visagie heeft verzorgd.

 5. ieoiauwe

  Jan magazine

  Nederland

  Ontwerper Celine Brinkgreve onthult in Jan magazine dat Dermalogica's Skin Hydrating Booster haar geheime wapen is tegen rimpels. Dit maakt deze booster dan ook haar favoriete beautyproduct.

 6. jowuewe

  Glamour magazine

  Nederland

  In de beauty column van Glamour magazine wordt Dermalogica's Phyto Replenish Oil uitgelicht.

 7. erwwe

  Harper's Bazaar

  Nederland

  Moeder en dochter Hadassah de Boer en Hedy d'Ancona geven een dubbelinterview voor Harper's Bazaar. De visagie van de begeleidende fotorapportage wordt verzorgd door House of Orange in samenwerking met Dermalogica.

 8. Elegance

  Nederland

  Wanneer je deze maand een abonnement op Elegance neemt krijg je de Daily Superfoliant cadeau! Lees de voorwaarden in Elegance!

 9. CRystaliciousss

  Nederland

  Blogger Crystal over de Sponge Cloth: 'ik persoonlijk gebruik graag de sponge cloth van mijn schoonheidssalonfavoriet Dermalogica. Dit is een doek die na het opdrogen hard word maar onder de warme kraan weer soepel wordt zodat je je reiniging of masker makkelijk van de huid kan verwijderen.'

 10. The Chair

  Nederland

  Een beschadigde huid houdt vocht minder goed vast, omdat de bovenlaag van de huid als het ware verslijt. Daar komt nog eens bij dat een beschadigde huid meer PM ‘toelaat’, waardoor je huid nog droger en meer geïrriteerd aanvoelt, Geen ideale situatie dus.

  Het goede nieuws is dat er tegenwoordig steeds meer producten op de markt komen die zich specifiek richten op het genezen en voorkomen van huidbeschadiging door vervuiling. Daily Superfoliant is één van The Chair’s favoriete anti-vervuiling huidverzorging.

 11. Belmodo

  Belgie

  Op de Belmodo website worden vakantie tips gegeven. Hierbij tippen ze de UltraCalming Kit van Dermalogica. Ideaal om mee te nemen op reis!

 12. Plus Magazine

  Nederland

  In Plus Magazine is een uitgebreid artikel te lezen over het diep reinigen van je huid. Het Charcoal Rescue Masque wordt hierbij getipt als je je huid echt goed gereinigd wilt hebben.

 13. Feeling

  Belgie

  Op de website van Feeling is te lezen wat luchtvervuiling met je huid doet. Gelukkig kun je wat doen om je huid te beschermen. Dermalogica komt met de Daily Superfoliant. Hierin zitten ingrediënten die vuile deeltjes
  adsorberen, de aanhechting ervan tegengaan en helpen bij het behouden van een jeugdige zachte huid. Meng het zwart poeder met een theelepel water en breng aan vlak voor het douchen.

 14. Beautyspots

  Nederland

  Op de blog Beautyspots beschrijft Mireille haar favoriete producten. Hieronder valt de UtraCalming Cleanser. Mireille: 'Ik vind Dermalogica echt het sterkste merk als het op reinigen aankomt.'

 15. Grey unlimited

  Nederland

  Elly van Zutphen heeft op haar blog Grey Unlimited een artikel geschreven over olie. Hierin heeft ze Dermalogica's Phyto Replenish Oil meegenomen. Elly: 'De olie is samengesteld uit actieve plantaardige oliën en extracten die samen zorgen voor een ‘healthy glow’.

 16. Beautyjournaal

  Nederland

  Dian van Beautyjournaal heeft een review geschreven over Daily Superfoliant. Dian over het product: 'Het product is geschikt voor dagelijks gebruik. Na de reiniging breng je een halve theelepel Daily Superfoliant aan in vochtige handen en dit schuim je op tot een romig schuim.. Spoel het product af met lauwwarm water en je bent klaar!'

 17. Pinkit

  Nederland

  Bianca van Pinkit schrijft: Al een aantal weken heb ik een product in gebruik, waar ik écht helemaal verliefd op ben geworden. Het gaat om de Dermalogica Daily Microfoliant. Ik gebruik de Dermalogica Daily Microfoliant bijna elke dag, en na het exfoliëren verwen ik mijn huid nog even extra met een serum en dagcrème. Mijn huid is dan lekker zacht en schoon, en het belangrijkste…velletjes vrij! Dit product is zuinig in gebruik, en ik zou niet meer zonder willen zo fijn!

 18. That girl with her blog

  Nederland

  Op de blog 'That girl with her blog' is een review van Phyto REplenish Oil te lezen. Deze lichtgewicht olie voor het gelaat versterkt en herstelt de natuurlijke barrière van de huid, beschermt tegen omgevingsinvloeden, verzacht fijne lijntjes en gaat vochtverlies van de huid tegen.

 19. L'essence

  Nederland

  In magazine L'essence is een artikel te lezen over verschillende reinigingsmethoden. Dermalogica's PreCleanse wordt hier getipt als goede keuze voor een eerste reiniging.

 20. Shopaholiek Mama

  Nederland

  Bestaat er een unieke oogcreme tegen de eerste rimpeltjes? Dermalogica oogcrème geeft het antwoord. Marieke: 'Elke avond voor het slapen gaan gebruik ik deze oogcreme. Gedurende de dag wordt het afgeraden deze oogcrème te gebruiken vanwege de Vitamine A. Vitamine A is de booster voor het tegengaan van huidveroudering. Daar kun je dus maar niet genoeg van in huis hebben;)! Ik in ieder geval zeker niet! En deze crème doet ’s nachts zijn werk!'

 21. Kosmetiek

  Nederland

  Vakblad Kosmetiek schrijft over de nieuwe treatment van Dermalogica, namelijk FaceFit. Dit is een 10 minuten treatment die je huid een opfrisbeurt geeft. Lees hierover meer in Kosmetiek.

 22. Society world

  Nederland

  In Society World magazine is te lezen hoe Dermalogica's Age Reversal Eye Complex de tekenen van huidveroudering helpt verminderen. Deze revolutionaire oogcrème draait de tekenen van huidveroudering terug. 0.1% micro-ingekapseld Retinol (pure Vitamine A) verstevigt, versnelt de celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

 23. Schoonheidsspecialist

  Nederland

  Vakblad Schoonheidsspecialist heeft in de categorie productnieuws Dermalogica's Daily Superfoliant uitgebreid beschreven. Daily Superfoliant zorgt voor een directe ontgifting en een gepolijste huid.

 24. Beauty Wellness Magazine

  Nederland

  In Beauty Wellness Magazine kun je meer lezen over Daily Superfoliant, de nieuwste aanwinst in de AGE smart lijn van Dermalogica.

 25. Nymphette

  Belgie

  Blogger Marijke van Nymphette heeft een artikel geschreven waarin ze haar favoriete producten van de maand maart uitlicht. De Skin Smoothing Cream, Ultra Calming Miste en Essential Cleansing Solution stonden in haar favorieten lijstje!

 26. Beautyspots

  Beautyspots

  Nederland

  Op de blog Beautyspots worden verschillende tips gegeven om onzuiverheden tegen te gaan. Hiervoor wordt de Clear Start lijn van Dermalogica geadviseerd!

 27. Beauty Treasures

  Belgie

  Steffi van Beauty Treasures is onlangs langs geweest in de Dermalogica concept space in Antwerpen. Daar heeft ze een Face Mapping laten doen en is nu gestart met het gebruiken van de SkinPerfect Primer en MultiVitamin Power Firm. Ze heeft een vlog opgenomen die te zien is op haar website.

 28. Nymphette

  Belgie

  Marijke van de blog Nymphette heeft de Daily Superfoliant getest. Marijke: 'De Daily Superfoliant exfoliant doet me denken aan de Daily Microfoliant. Het is ook een poeder wat je moet vermengen met water tot een ‘papje’. Dit mengseltje masseer je in ronddraaiende bewegingen in je huid. Na het inmasseren spoel je het product af met lauw water. Je voelt meteen dat je huid na gebruik van deze Daily Superfoliant érg schoon is.'

 29. Wat eet je dan wel

  Nederland

  Suzanne van de blog ' Wat eet je dan wel' heeft op haar website uitgebreid beschreven wat het verhaal is achter haar huid. Daarnaast heeft ze een aantal body producten van Dermalogica getest. Lees haar verhaal op haar blog!

 30. De hebberige huisvrouw

  Belgie

  Crystal beschrijft haar favoriete huidverzorgngsproducten. Hier zitten verschillende DErmalogica producten bij waaronder de UltraCalming Cleanser!

 31. JFK

  Nederland

  In JFK magazine is een rapportage te zien waarbij make-up artist Mascha Myer gebruikt heeft gemaakt van de producten van Dermalogica bij de modellen.

 32. Curvacious

  Nederland

  Op de blog Curvacious is een uitgebreide review te lezen over Daily Superfoliant. Daarnast kun je dit product ook winnen! Lees meer over de voorwaarden op de website van curvacious!

 33. Mademoiselles De Mode

  Belgie

  Isaline: ' De lente staat voor de deur en dat wilt zeggen dag ik mijn huid graag glowy en gezond zie! Alle dode huidcellen verwijderen doe ik de laatste weken met de daily superfoliant van Dermalogica.'

 34. Style of two

  Nederland

  Op Style of two is te lezen hoe Elke zich klaar maakt voor een feestje. Hierin geeft ze aan welke producten ze hiervoor allemaal gebruikt. Maar liefst 3 Dermalogica producten staan in haar lijstje!

 35. Pro Esthetic

  Belgie

  In het vakblad Pro Esthetic is meer te lezen over de nieuwe treatment die Dermalogica onlangs heeft gelanceerd, namelijk FaceFit. Dit is een 10-minuten treatment om je huid de oppepper te geven die het nodig heeft.

 36. Ilse Danielle Martina

  Nederland

  Blogger Ilse heeft het nieuwste product van Dermalogica getest, namelijk Daily Superfoliant! Wil je weten wat ze er van vindt? Ga dan naar haar blog en lees het uitgebreide artikel.

 37. Joliette

  Belgie

  Op de blog Joliette wordt aandacht besteed aan de Daily Superfoliant. Het product wat je nodig hebt om je huid te beschermen tegen de gevolgen van luchtvervuiling!

 38. Elle

  Belgie

  Op de website van Elle Belgie is een artikel te lezen over luchtvervuiling. Luchtvervuiling is niet alleen schadelijk voor je longen, maar ook voor je huid. Dermalogica heeft Daily Superfoliant gelanceerd om je huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van luchtvervuiling.

 39. crystalicioussslogo

  Crystaliciouss

  Belgie

  Crystal van de blog Crystaliciuousss is fan van de UltraCalming producten. Crystal: "de Ultracalming mist is een kalmerende toner in sprayvorm die je zo vaak als nodig kan gebruiken als 'brandblusser' en als verzorging na je reiniger. Het serum concentrate bevat onder andere haver en avocado en herstelt kalmeert de overgevoelige huid en maakt haar sterker om toekomstige gevoeligheid tegen te gaan'.

 40. Style of Two

  Nederland

  Op de blog Style of Two schrijft Elke over het product wat haar de wintermaanden door helpt. Dit is Phyto Replenish Oil! Ze gebruikt elke ochtend 4 tot 6 druppels voor ze haar moisturizer aanbrengt en is hier zeer tevreden over!

 41. Feeling

  Nederland

  Feeling geeft op de website aan dat Dermalogica op 6 maart een nieuw product gaat lanceren, namelijk Daily Superfoliant!

 42. Estheticienne

  Nederland

  In vakblad Estheticienne kun je meer lezen over de nieuwe 10-minuten treatment van Dermalogica, namelijk de FaceFit! Dit is een opfrisbeurt voor je huid die gedaan kan worden aan de Skin Bar.

 43. Sabato (De Tijd)

  Belgie

  In het weekblad Sabato van de krant De Tijd, is geschreven over Solar Defense Booster SPF50. Deze breedspectrum zonbescherming voegt de noodzakelijke UV-bescherming toe aan je dagelijkse moisturizer. De geavanceerde formule bevat Groene Thee en Druivenpit extract voor extra bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 44. De hebberige huisvrouw

  Belgie

  Op de blog van de hebberige huisvrouw heeft Crystal beschreven wat Super Sensitive Shield SPF30 voor haar huid doet. Het product heeft een fysische zonbescherming voor de gevoelige, geïrriteerde of onlangs geëxfolieerde huid. Het exclusieve UltraCalming™ Complex bevat Haver en kalmerende plantenextracten die aanwezige gevoeligheid van de huid verminderen en toekomstige gevoeligheid zoveel mogelijk voorkomen.

 45. Kosmetiek

  Nederland

  In vakblad Kosmetiek kun je meer lezen over Phyto Replenish Oil. Deze olie voor het gelaat versterkt en herstelt de natuurlijke barrière van de huid, beschermt tegen omgevingsinvloeden, verzacht fijne lijntjes en gaat vochtverlies van de huid tegen. Het resultaat is een frisse huid die straalt.

 46. Woman's Health

  Nederland

  In Woman's Health magazine staan de Oil Blotting Sheets van de Clear Start lijn beschreven. Deze blotting sheets gaan snel en gemakkelijk een vette en/of glimmende huid tegen.

 47. Woman's Health

  Nederland

  Deze maand kun je in Woman's Health meer lezen over Dermalogica's Breakout Control. Deze snel absorberende gel bevat natuurlijke antibacteriële ingrediënten die de huid verhelderen en ontstekingen voorkomen zonder de huid uit te drogen.

 48. crystalicioussslogo

  Crystaliciousss

  Nederland

  Crystal van Crystaliciousss beschrijft Super Sensitive Shield SPF30. De moisturizer heeft breedspectrum bescherming met fysische zonbescherming voor de gevoelige, geïrriteerde of onlangs geëxfolieerde huid.

 49. Grey Unlimited

  Nederland

  Elly van Zutphen: "Draagt je huid nog de sporen van 2016 dan ben je daar in 10 minuten van af met het Charcoal Rescue masker van Dermalogica. Het ontgift, verheldert en revitaliseert iedere huidconditie met ingrediënten die overtollig talg verwijderen, poriën verfijnen, roodheid verminderen en de huid zachter maken."

 50. Beautyjournaal

  Nederland

  Op Beautyjournaal wordt geschreven over Face Fit: "Fris je huid op in 10 minuten! Dermalogica lanceert een nieuwe 10 minuten treatment aan de Skin Bar voor een snelle opfrisbeurt van je huid. De treatment is altijd gefocust op een bepaald nieuw product of specifiek thema van het merk."